Bani, sănătate și scandal, previziuni pentru PATRU zodii săptămâna aceasta
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu are câteva recomandări importante pentru aceste patru zodii în săptămâna 27 iunie-3 iulie. Este vorba despre sănătate, progresul profesional, cheful de scandal fără rost și desigur, bani. Detalii mai jos!

Previziunile săptămânii interpretate de astrologul Daniela Simulescu aduc câteva atenționări cu privire la cele mai importante aspecte ale vieților noastre: banii, profesia și sănătatea! Taurii ar face bine să fie atenți la sănătate, Fecioarele la zona profesională, dar să se și ferească de accidente și potențiale zone riscante, Scorpionii să lase scandalurile deoparte, iar Peștii să nu arunce cu banii în stânga și în dreapta. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte se apropie de semnul vostru, e un moment important. Săptămâna aceasta v-ar prii dacă ați sta mai în umbră, încercați să nu fiți voi cei care ies în evidență, cei care „se bagă în seamă”. Răspundeți dacă sunteți întrebați, dar nu vă expuneți prea mult. Aveți grijă la sănătate, la accidentări, la problemele pe care le aveți de mult timp. Când vă odihniți, ce vă spune organismul? Ce semnale vă transmite? Relația cu partenerul este cu dus și întors, încercați să nu aveți prea multe pretenții sau așteptări de la partenet. E o perioadă bună să vă gândiți cum să faceți mai mulți bani.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Gândiți-vă ce ați realizat pe plan profesional în ultimul timp, în ultima jumătate de an, care a fost progresul vostru la serviciu. Dacă nu a fost niciun progres, poate e cazul să îmbunătățiți ceva la voi, să schimbați ceva. Nu e săptămâna în care să vă implicați în riscuri, în zone care implică adrenalină. S-ar putea să nu răspundeți prea bine la ele. Nu e săptămâna cea mai bună pentru asta. Mai bine faceți liste cu ce anume puteți schimba din punct de vedere profesional ca să deveniți cea mai bună versiune a voastră.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este multă muncă atât la serviciu, cât și acasă. Sunt multe treburi de făcut în gospodărie și vi se pare că nu mai aveți timp de nimic. Careul Marte-Plută vă agită, s-ar putea să faceți tot felul de declarații, să intrați în tot felul de conflicte. Are sens să intrați în conflicte doar pentru a face scandal? Vă alegeți cu ceva dacă vă certați cu toată lumea? Dacă nu aveți nicio miză, atunci mai bine vă retrageți. Corectați ce mai este de corectat cu partenerul, cu rutina voastră.

Pești/ Ascendent în Pești

„În primul și în primul rând, banii!” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Încă aveți în harta momentului indicii clare în direcția resurselor, toate aspectele vă vorbesc despre bani, au implicații financiare. Până când Marte va ieși din casa a 2-a, s-ar putea să faceți tot felul de cheltuieli. Încercați să faceți câteva calcule, să faceți niște strategii financiare.

Ne pregătim de o Lună Nouă în semnul Racului, cel care ne vorbește despre timp petrecut în familie, relaxare, retragere și atașament. De altfel, suntem în plin sezon al Racului, despre care puteți citi mai multe aici! 

Încă îl avem pe Marte în semnul Berbecului, deci mai avem câteva zile în care putem să fim plini de inițiativă și să debordăm de curaj. Încă te poți bucura de beneficiile lui, vezi mai multe aici.

Însă de pe 5 iulie Marte intră în Taur și ne avertizează cu privire la vremuri periculoase din punct de vedere financiar. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții.

E o perioadă pentru planuri financiare, deoarece Marte în Taur este comod și leneș. Este într-adevăr bun  pentru perioada de vară, ne delectăm, vrem să ne bucurăm și de viață și de plăceri. Până pe 20 august Marte va fi precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. 

Astrologul Daniela Simulescu alege să vorbească despre Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. 

Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel