Balanțele trebuie să treacă la fapte. Scorpionilor le va lipsi empatia, iar Săgetătorii au nevoie de distracție
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 

Astăzi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Berbecului, ceea ce marchează un moment propice pentru noi începuturi și depășirea obstacolelor. Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului, împreună cu Nodul Nord și Chiron. Ni se oferă oportunitatea unui nou început într-o anumită direcție. Și cum de această dată avem și o eclipsă, putem spune că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră pentru a lăsa în urmă ceea ce ne face rău și ceea ce ne rănește.

Arhetipul Berbecului aduce atât curajul și încrederea, cât și provocările precum furia sau frica.

În zilele de 10 și 11 aprilie, avem o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Acest ciclu Marte-Saturn, care se întinde pe o perioadă de doi ani, impune limite puternice, atât la nivel individual, cât și la nivel global. Marte este adesea denumit Micul Malefic și aduce agresivitate, impulsivitate, riscuri și separare, în timp ce Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic, se ocupă cu limitele, restricțiile, întârzierile și exigența. În urma acestei conjuncții, pot apărea frustrare și reziliență.

Să nu uităm că Mercur este retrograd în semnul Berbecului până pe 25 aprilie.

Iată previziunile săptămânale pentru următoarele trei zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare se petrece în casa a 7-a, unde se întâlnesc și Mercur cu Chiron. Partenerul zice una, dar face alta. Dar nu numai acesta, ci chiar tu ai putea promite unele lucruri prea mărețe. După cum spune astrologul: "Fapte, nu promisiuni!". Te poți reîntâlni cu persoane din trecutul tău, mai ales în zona amoroasă. Este o săptămână în care nu vezi situațiile clar. Ai nevoie de cineva care să îți spună despre ce este vorba, dar ai grijă pe cine întrebi din cauză că îți place să fii mințit câteodată. Conjuncția Marte-Saturn din casa a 6-a aduce supărări, mici probleme la locul de muncă, nerăbdare și frustrare. Dar îți atrage atenția și asupra sănătății tale, dar și a partenerului.

Revelații și schimbări pentru TREI zodii. Două vor fi protagoniste! Ce află azi, cu ocazia Eclipsei de Soare?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Marte-Saturn din casa a 5-a este foarte provocatoare. Marte în casa a 5-a este foarte pasional, dar Saturn este critic și dur. Când aceștia doi se întâlnesc, se duce o luptă între energia tinerească a lui Marte și cea mai serioasă a lui Saturn. Pe plan personal, ți-ai putea dori mai multă afecțiune și aventură, după care să nu le mai vezi rostul. Dacă ai copii, nu va fi o săptămână ușoară. Le pui piedici, setezi reguli și nu ești empatic. Dacă îți dorești un copil, posibil să treci prin momente mai grele și să ai o deznădejde alimentată de oamenii din jur.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din punct de vedere astrologic, vei fi pus pe șotii și vei avea chef de distracție. Chiar și Daniela Simulescu îți recomandă să te distrezi puțin. Mergi la un concert, la un film sau la teatru. Joacă-te cu copii în parc. Găsește orice activitate care te poate binedispune, dar nu aștepta să pice din cer. Conjuncția Marte-Saturn din casa a 4-a îți atrage atenția cu privire la lucrurile care se strică prin casă. În plus, stai departe de discuțiile neplăcute cu membrii familiei.

Vezi și Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să își schimbe atitudinea în relații, cu ocazia Eclipsei de Soare de pe 8 aprilie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel