Balanțele nu trebuie să fugă de confruntare. Scorpionii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii au parte de relații familiale complicate
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 

Pe 25 martie, a avut loc o Lună Plină în Balanță, dar și prima Eclipsă de Lună din acest an. În următoarele două săptămâni, cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), vor întâmpina tot felul de situații. Poate că ai tendința să crezi că se vor petrece doar evenimente negative, dar nu este așa. Cu toate acestea, este necesar să găsești un echilibru între ceea ce îți oferi ție și ce dai altora. Aceste evenimente marchează începutul unui proces complex de schimbare și evoluție. Chiar dacă nu va fi simplu, vei ajunge să înțelegi mai bine anumite aspecte și să îți găsești direcția în viața. Fii atent la ceea ce se întâmplă în următoarele două săptămâni. Nimic nu este întâmplător!

Pe 28 martie, are loc un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Acest aspect îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Poți aduce prospețime în relația ta. Emoțiile vor fi mai spontane.

Calendar astrologic aprilie 2024: Eclipsă de Soare și Mercur retrograd

Să nu uiți că Mercur în Berbec se apropie de retrogradare. Această perioadă începe pe 2 aprilie și se termină pe 25 aprilie, dar efectele se resimt încă de pe acum. Amână luarea deciziilor importante, caută diplomația în momentele provocatoare și evită replicile spuse la furie.

Iată previziunile pentru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Lună și Luna Plină s-au petrecut în semnul tău. Probabil că ai trecut prin mai multe stări, de cele mai multe ori contradictorii. Recomandarea astrologului este să nu fugi de confruntare, de negocieri și de compromisuri. Nu paria totul din prima, ci învață să ajustezi. Toate privirile vor fi asupra ta. Dacă până acum te-ai simțit ignorat, acum va părea că toată lumea are ceva cu tine. Ceea ce îți spun ceilalți pot fi proiecții ale lor, nu este neapărat despre tine. Doar că va dura puțin timp până să realizezi acest lucru. În plus, să ai în vedere relațiile cu colegii. Aceștia nu îți sunt prieteni sau familie. Relațiile cu ei trebuie să fie detașate. Stai departe de bârfe și de un comportament pasiv-agresiv în ceea ce privește mediul de lucru.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsa de Lună și Luna Plină s-au petrecut în casa a 12-a. Este posibil să te simți mai obosit, epuizat și să nu te poți regăsi ușor în săptămâna aceasta. Daniela Simulescu îți recomandă cât mai multă odihnă și relaxare. De exemplu, dacă te confrunți cu mult stres la locul de muncă, încearcă să faci ca acasă să nu fie la fel. Și cu sănătatea este necesar să ai grijă. Marte, guvernatorul tău, este în casa a 5-a lângă Saturn și Neptun. Îți poți dori o relație care nu pare să se împlinească. Ai putea primi semnale din partea celuilalt, dar nu sunt suficiente. Astrologul te sfătuiește să nu te agăți de firmituri. Dacă te afli de mult timp într-o relație, ai putea avea impresia că totul este o obișnuință și că devine plictisitor. Nu aștepta să fii acaparat complet, ci adu prospețime. Propune-i partenerului să faceți activități împreună ca să eliminați plictiseala. Totodată, nu îți ignora copiii prea mult, dar nici nu îi stresa în exces.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relațiile familiale sunt complicate dintotdeauna. Apar tot timpul invidii și bârfe. Săptămâna aceasta trebuie să stai departe de ele. Dacă alții te judecă, fii diferit și treci cu vederea. Ai putea să îți redirecționezi energia și furia în refacerea locuinței. Poți face curățenie, să ai grijă de grădină sau să cumperi ceva nou pentru casă. Ai nevoie de confort. Luna Plină s-a petrecut pe axa 3-9. Îți aduce multă dinamică săptămâna aceasta. Vorbești la telefon, te plimbi și planifici. Nu uita că Mercur se apropie de retrogradare. Menține discuțiile simple cu partenerul. Totodată, persoana iubită s-ar putea să nu se țină de toate promisiunile.

Îți recomandăm și Primăvară cu peripeții pentru TREI zodii. Cine le agită apele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel