Balanțele găsesc soluții extraordinare.Scorpionii iau decizii majore legate de partener, iar Săgetătorii se luptă cu fantomele trecutului
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Ne aflăm în continuare sub efectul marii conjuncții Jupiter-Uranus în semnul Taurului. Se observă atât la nivel personal, cât și la nivel mondial câte schimbări se întâmplă. Când aceste două planete se întâlnesc în Taur, avem de-a face cu multă instabilitate pe plan financiar. Termenul de "angajează-te undeva și vei rămâne acolo toată viața", nu prea se mai poate ca înainte, conform Danielei Simulescu. Acum totul este instabil și volatil. Conjuncția îi ajută pe cei care sunt curajoși, dar puțin inconștienți.

Totodată, Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. Lucrurile vor fi și mai date peste cap decât până acum. Este necesară o mai mare atenție la lucrurile făcute pe repede-înainte. În plus, pot apărea încurcături care par fără rezolvare. Efectele sale pot dura până pe 15 mai, atunci când va părăsi semnul Berbecului.

Candace O’Neal, astrolog internațional: Zodia care în anul 2024 are nevoie de vindecare

Pe 24 aprilie, avem o Lună Plină în Scorpion care face un careu cu Pluto. Se va simți ca și cum ne-am lupta cu noi înșine, cu propria putere. Este un moment nemaipomenit să explorezi adânc în sufletul tău și să o iei de la capăt.

Iată previziunile săptămânale pentru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur își oprește retrogradarea în casa a 7-a, unde se află și Venus. Poți avea parte de discuții inutile cu partenerul, dar din ele vor rezulta niște subiecte și soluții extraordinare. Ai nevoie să vorbești cu oamenii din jurul tău, să îi întrebi și să îi asculți. Înainte de a te apuca de ceva, mai întâi negociază. Unii oameni vor reapărea în viața ta, dar depinde de tine dacă vrei să le mai acorzi o șansă. Luna Plină se petrece pe axa 2-8. Vor apărea destul de multe cheltuieli săptămâna aceasta. Conjuncția dintre Marte și Neptun în casa a 6-a te avertizează cu privire la încrederea acordată colegilor. Nu garanta pentru aceștia, ci fii pragmatic.

Anastasia, astrolog internațional, ne explică semnificația retrogradării tuturor planetelor în astrograma natală: Natura planetei devine orientată în interior

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină este în semnul tău. Indiferent de vârsta pe care o ai, ar putea fi un moment decisiv în legătură cu relația ta. Conjuncția Jupiter-Uranus se află în casa a 7-a, iar Soarele a intrat tot acolo. Îți vei da seama ce ai de făcut, în mod conștient sau cu ocazia unor evenimente. Deși speri că drumul tău va continua cu persoana pe care o iubești sau la care visezi, lucrurile s-ar putea să nu funcționeze chiar așa. Pe moment, poate fi frustrant, supărător și dureros. Această săptămână poate fi provocatoare dacă te afli într-o relație. Nu te înțelegi cu partenerul din cauză că nu găsiți un numitor comun. Apropierea lui Marte, guvernatorul tău, de Neptun îți aduce multă confuzie, ceață și victimizare. Nici alții nu te pot ajuta deoarece și ei sunt la fel de confuzi în ceea ce privește persoana ta.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Când Mercur își oprește retrogradarea, relațiile cu copiii se pot îmbunătăți, dar și relația cu partenerul. Luna Plină în Scorpion aduce epuizare și o conexiune bolnăvicioasă cu fantomele trecutului, ceea ce nu îți va face bine săptămâna aceasta. Poți fi nervos fără motiv. Îți dorești să crezi că era mai bine înainte, dar gândește-te că nu a fost. Conjuncția dintre Marte și Neptun în casa a 4-a îți aduce momente ciudate în familie. Astrologul îți recomandă să stai departe de rudele care s-ar putea comporta dubios.

Citește și Horoscop chinezesc cu Anca Dimancea: ”În Luna de Dragon încep să se mai miște niște lucruri!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel