Balanțele au probleme în relații, iar Săgetătorii sunt vedetele zilei. Horoscop Lună Plină
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop 17 octombrie. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei!

Astăzi avem o Superlună Plină în semnul Berbecului și, simultan, Venus intră în Săgetător, ceea ce face ziua cu adevărat interesantă!

Deși acest eveniment se apropie de axa Nodurilor Lunare, nu va fi o eclipsă propriu-zisă, dar va avea un efect asemănător. Această Lună Plină ar putea aduce la suprafață emoții precum furia reprimată, frustrările, conflictele și deciziile impulsive. În mod tradițional, Luna Plină reprezintă punctul culminant al unui proiect, iar Berbecul simbolizează un nou început. Astfel, pentru a deschide un nou capitol, este nevoie de un moment de sinceritate. Mulți dintre noi ar putea trece printr-o criză emoțională înainte de a găsi un nou drum. Soarele și Luna vor forma un aspect tensionat cu Marte în Rac și Pluto în Capricorn, generând o cruce pe semnele cardinale, afectând în special Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul.

Venus începe acum tranzitul în Săgetător, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus guvernează feminitatea, iubirea, sentimentele, valorile și relațiile, iar Săgetătorul este un semn filosofic, optimist, aventuros și drept. În această perioadă, vom fi atrași de o atitudine optimistă, exact ceea ce ne trebuie în aceste vremuri tulburi. Vom învăța să avem credință că lucrurile se vor îndrepta, chiar și fără dovezi clare, și vom aborda viitorul cu încredere și speranță.

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Balanță/ Ascendent în Balanță

La tine, această Superlună Plină se petrece în Casa a șaptea. Din punct de vedere teoretic, azi ai putea să iei decizia de a ieși dintr-o relație care nu îți mai face bine sau să îți schimbi atitudinea față de partener. Cei singuri pot ajunge la concluzia că deși au plăcut pe cineva, și-au dat seama că nu este persoana potrivită. Vor avea unele regrete.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus iese azi din semnul tău, se duce în Casa a doua, așa că începe o perioadă bună pentru tot ce înseamnă monetizare, iar Luna Plină de azi se petrece în Casa a șasea. Pentru că are parte de niște aspecte nu foarte plăcute, pot apărea disensiuni cu colegii, dar de unde nu te aștepți. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ești vedeta zilei, chiar dacă Lună Plină nu este în semnul tău. Dar Venus intră în propriul semn! Și îți aduce o forță de atracție și de seducție extraordinară. Luna Plină se petrece în Casa a cincea, așa că romantismul este în floare. Numai la muncă nu o să îți stea ție mintea! 

Ne pregătim de Halloween cu Mercur în Scorpion. Ești pregătit să fii speriat?

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

În familie se pot petrece lucruri care dor sau poți afla lucruri de care tot ai fugit. Pe moment, nu o să te simți bine sau se strică ceva prin casă și asta îți dă peste cap cheltuielile. 

Berbecii nu trebuie să fugă de durere, Fecioarele merită să arunce un ochi prin portofel. Horoscop Lună Plină

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Azi spui tot ce te doare, dar o spui într-un fel în care o să îi doară și pe ceilalți. Astrologul îți recomandă să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le faci, să nu te grăbești și să îți rezolvi chestiunile administrative. 

Horoscop săptămânal Ana Maria Ticea. Probleme pentru Berbec, Rac, Fecioară. Noroc pentru Scorpion, Săgetător

Pești/ Ascendent în Pești

Superluna Plină se petrece în Casa a doua a banilor. Iar Venus intră în Casa a zecea a carierei. Ce se întâmplă? Poate te înțelegi ideal cu șefii, colegii, dar în buzunarele tale este multă suferință. Ai nevoie să se schimbe această situație. Poți începe să îți cauți un alt loc de muncă sau să mai renunți la anumite cheltuieli sau investiții. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel