Axa destin-karma pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion. „ Tinzi să te complaci în suferință până anul viitor!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Scorpion și cei cu ascendent în acest semn de apă.

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Previziuni complete pentru Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion

Ce știm? Nodul Sud a fost în semnul tău până anul trecut, ceea ce a adus diverse lupte de supraviețuire începând din decembrie 2021. Acum, cu Nodul Sud în Balanță, vom fi nevoiți să găsim un echilibru în relațiile noastre.

Pentru Scorpioni, Nodul Sud se află în Casa a 12-a, iar Nodul Nord în Casa a 6-a.

Casa a 12-a este foarte intrigantă și explorează subtilitățile lumii, acele aspecte dificil de observat cu ochiul liber, dar resimțite profund prin intuiție. Aceasta este o reprezentare a retragerii, a izolării și a necesității de reflecție profundă și recuperare. De asemenea, ar putea sugera preocupări legate de sănătate, cu un accent suplimentar pe sănătatea mentală. 

Casa a VI-a era considerată casa sclaviei. Dar azi, putem discuta despre managementul stresului, munca fizică și mentală, relațiile pe care le avem cu colegii, raportarea la subordonați, hărnicia, treburile gospodărești. Această casă este legată de starea noastră generală de sănătate și de modul în care avem grijă de noi înșine în viața de zi cu zi. 

Ce înseamnă asta? Înseamnă că vei tinde să te complaci în suferință până anul viitor. Poate suna ciudat, dar asta se traduce în următoarele situații:

Fie vei rămâne în relații care îți par benefice, dar în realitate îți aduc suferință, fie vei crede că nu meriți un loc de muncă mai bun, deși cel actual nu îți oferă mari satisfacții.

În esență, ai tendința de a te sacrifica în mod exagerat, fără a înțelege pe deplin motivele. Ar fi bine să reflectezi asupra acestor aspecte până anul viitor și să te întrebi: "Merită cu adevărat?” De asemenea, trebuie să ții cont că nu ai control absolut asupra vieții tale. Pot apărea frici și dezechilibre specifice Casei a 12-a: angoase, temeri intense, persoane care suferă, despărțiri de unele persoane.

Este posibil să decizi să pleci din țară. Ai grijă de tine, de sănătatea ta și de alimentația ta.

Nodul Nord din Casa a șasea te îndeamnă să nu te mai lași copleșit de frici și să adopți o abordare practică. Gândește-te mai puțin la trecut și simplifică-ți viața.

Cuvântul cheie pentru tine este: cumpătare.

Saturn în Scorpion în harta natală: responsabilitate și multă maturitate emoțională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii

Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în...

Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel