Axa destin-karmă aduce probleme în relații până în 2025. Ce recomandă astrele?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare s-au mutat pe Axa Berbec-Balanță din 12 iulie 2023. Acest aspect cauzează probleme în relații!

Anul trecut pe 13 iulie, Nodurile Lunare au trecut de pe Axa Taur-Scorpion la cea Berbec-Balanță, unde vor sta până la începutul anului 2025, mai exact pe 28 ianuarie. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală. 

Așadar, Nodul Nord se află în tranzit prin semnul Berbecului, în timp ce Nodul Sud traversează semnul Balanței. Nodul Nord simbolizează lecțiile esențiale pe care trebuie să le învățăm în această viață, în timp ce Nodul Sud reflectă bagajul adus din existențele anterioare, asociat adesea cu karma sau pedepsa din trecut. Practic, Nodul Nord este orientat spre viitor, iar Nodul Sud spre trecut. Aceste puncte sunt predefinite la naștere și nu pot fi controlate, ceea ce face esențial echilibrul între ele.

Avem o predispoziție de a reveni la obiceiurile vieților anterioare, fiindcă ne sunt familiare. Totuși, uneori evităm să lucrăm cu aspectele din trecut și ne concentrăm doar pe viitor, generând astfel conflicte și tensiuni.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Aura, astrolog internațional, ne vorbește despre impactul Nodurilor Lunare asupra relațiilor!

„Acesta este anul despărțirilor pentru orice relație care nu este dispusă să se adapteze la dorințele celuilalt deoarece Nodurile Destinului se află în Berbec și Balanță, două semne care reprezintă Axa relațiilor. Această energie de prioritizare a sinelui în detrimentul dorinței de a face pe plac altora este cu noi încă din iulie 2023 și va continua să fie până în ianuarie 2025. Așadar, dacă încă ești într-o relație care se ține doar de un fir subțire, cum poți să o savurezi? Ei bine, cu Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță, ne îndreptăm către libertatea personală și independență și ne îndepărtăm de a spune „da” în ciuda adevărului nostru superior.

Deci, ești cu cineva care te face să simți că poți fi tu însuți? Ești susținut în a te exprima pe deplin? Ești într-o relație cu cineva care te valorizează, te respectă, cu cineva cu care poți împărtăși o viziune puternică? Berbecul reprezintă clarviziunea. Relațiile care vor prospera în timpul acestui tranzit necesită ca ambii parteneri să comunice și să rezolve problemele împreună.

Cerința de bază a unei relații este rezolvarea problemelor. Ambii parteneri vor trebui să se simtă vii, pasionați și liberi pentru a rămâne fericiți în relație. Inevitabil, oricine s-a reprimat prea mult timp sau are frica de a ocupa prea mult spațiu în relație, poate că a existat un dezechilibru energetic, dăruiești mai mult decât primești, sau două persoane sunt prea prinse în propriile lor dorințe pentru a se acomoda reciproc, ceea ce înseamnă că nu există semne de compromis la orizont, ar putea experimenta o despărțire în relația lor de acum până pe 11 ianuarie. Vestea bună este că acesta este un tranzit karmic menit pentru expansiunea ta supremă. Așadar, îmbrățișează lecțiile pentru a nu repeta aceleași tipare.”

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-06-at-02-21-46_41797100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel