Avertizări pentru Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. La ce trebuie să aibă grijă acești nativi?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Zilele următoare, nativii Taur, Leu, Scorpion și Vărsător s-ar putea să se confrunte cu niște momente mai dificile. Iată la ce trebuie să fie atenți!

Pe 5 februarie, Mercur a intrat în Vărsător, unde va sta până pe 23. 

Acest tranzit nu este doar un eveniment întâmplător, deoarece reprezintă un fel de mesager pentru intrarea lui Pluto în același semn zodiacal. Mercur în Vărsător încurajează o abordare pragmatică și optimistă în discuțiile și gândurile noastre despre viitorul apropiat. Ne îndeamnă să fim mai deschiși, mai vizionari și mai toleranți și să adoptăm o atitudine mai matură în fața realităților lumii în care trăim.

Pe 17 februarie, careul dintre Mercur în Vărsător și Uranus în Taur promite să aducă surprize în modul în care gândim și comunicăm. Vor fi momente în care vorbele noastre vor provoca schimbări radicale și acțiuni neașteptate. Totuși, avem și oportunitatea de a găsi soluții inovatoare. Este recomandat să notăm ideile care ne vin în această zi, deoarece ar putea rezulta ceva genial din ele.

Horoscop special. Pe Gemeni și Scorpioni îi așteaptă vremuri interesante

Iată zodiile afectate de careul dintre Mercur și Uranus! Este necesară o mai mare atenție în această zi!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a 10-a. Acest aspect aduce în prim-plan scopuri intense, cu potențialul de a aduce transformări semnificative în domeniul carierei tale. Este esențial să-ți îndrepți atenția către comunicare în sfera publică. De asemenea, se conturează posibilitatea de a obține funcții cu influență. Ar fi ideal să-ți împărtășești talentele și abilitățile cu ceilalți. Tranzitul favorizează negocierile și deschide oportunități în lumea afacerilor.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se află în casa a 7-a. Acest lucru va genera discuții intense, care vor conduce la schimbări semnificative în relațiile tale. Există oportunitatea pentru evoluție prin intermediul confruntărilor și luptelor pentru putere. Dacă există neînțelegeri nerezolvate cu prietenii, este momentul propice pentru a le adresa și soluționa.

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a 4-a. În această perioadă, vei descoperi informații relevante despre rădăcinile tale. De asemenea, pot apărea momente intense emoțional cu membrii familiei. Există posibilitatea să te confrunți cu chestiuni legate de moșteniri, acte sau datorii. Niște prieteni din trecut te-ar putea contacta. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur se află semnul tău. În timpul acestui tranzit, vei simți nevoia să fii sincer și să aduci în lumină aspecte neobservate de ceilalți. Vei transmite și primi informații. Te poți simți inspirat să-ți abordezi proiectele cu mai multă creativitate. Dacă ai copii, este important să fii atent la modul în care comunici cu ei, deoarece pot apărea conflicte. Te vei concentra pe ceea ce îți aduce bucurie și pe ceea ce iubești să faci.

Citește și Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel