Aventurile lui Marte în luna august și cum ne influențează acțiunile
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești, dar și recomandări cu privire la tranzitul lui Marte în semnul Taurului, aspectele acestuia în acest sens și mai apoi, trecerea lui în Gemeni. Detalii mai jos.

Până pe 20 august Marte este precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. Astrologul Daniela Simulescu alege să vorbească despre Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur în plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026! 

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară. Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Pe 12 august Marte face un sextil cu Neptun, ne vom spune: „nu e dracul atât de negru” o să vrea Neptun să ne facă să credem, însă e un aspect înșelător. Ar fi bine să deschidem bine ochii, mai ales că avem și o Lună Plină în Vărsător în aceeași zi, în conjuncție cu Saturn. Detalii aici

Pe 15 august Marte face trigon cu Pluto. Aici vom simți cheful de a lupta, ne va reveni motivația, o să fim mai plini de viață.

Însă evenimentul astrologic principal al lunii august este începerea tranzitului lui Marte prin semnul Gemenilor. Planeta acțiunii și a motivației va sta în Taur până pe 20 august, timp suficient pentru a ne încăpățâna sau pentru a opune rezistență la tot ce este nou, proaspăt sau diferit.

Vom căuta confortul cu orice preț. Dar după 20 august, unii vor fi obligați sau, de ce nu, dornici să încerce altceva, să caute alternative sau să învețe lucruri noi. Multitasking-ul va fi regăsit atât în viața profesională, cât și în cea personală. Și cu Marte prin Gemeni vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani, noi cunoștințe și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. Aveau nevoie doar de primul pas și le-a lipsit curajul. Iată că, din august, ceva îi va împinge pe noul drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel