Avantajele lui Venus în Leu pentru toate Zodiile! Tranzitul lui Venus în Leu între 11 august și 5 septembrie. Strălucire, pasiune și BANI
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu recomandări pentru toate zodiile cu ocazia intrării lui Venus, planeta iubirii, a plăcerilor, dar și a banilor, în semnul exuberant al Leului. 

Venus intră azi, 11 august, în semnul Leului. Va rămâne acolo pe 5 septembrie. Ce anume ne aduce? Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Astrologul Daniela Simulescu ne sfătuiește ca în cazul în care dorim să intrăm acum într-o relație, să nu ne dăm oricum, să avem principii puternice și standarde înalte. Vom iubi cu mult patos, iar declarațiile și cuvintele vor fi cam exagerate. 

Cum spuneam mai devreme, Venus vorbește și despre bani, deci s-ar putea să vrem să cheltuim mai mult decât de obicei pentru plăcerile noastre. Cu atât de multe știri despre criza financiară care se dezlănțuie, vom dori să cheltuim acum cât mai putem. Poate că ar trebui să fim un pic atenți aici. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent cu Venus în Leu:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus își începe tranzitul în casa a 5-a. Dacă ești singur, dar și dacă ești într-o relație, totul trebuie să pornească de la tine. Să te pui pe primul loc, să înțelegi cât de mult contezi, cât de important e să ții cont și de ceea ce îți dorești.

Taur/ Ascendent în Taur

Ești mult mai atent la mediul în care trăiești, ceva merită schimbat acolo. Ce e vechi nu mai aduce nimic bun în viața ta, așa că Venus în Leu te-ar putea ajuta să aduci noul și să scapi de ce e ruginit, la propriu și la figurat.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Totul pornește de la cuvinte. Venus te poate ajuta să comunici. Ce nu ai spus, ce ai ținut în tine poate să iasă acum afată. Mai scoate de acolo, vorbește, nu mai ține, găsește-ți cuvintele și spune. Vorba dulce, mult aduce.

Rac/ Ascendent în Rac

Ei bine, de data aceasta este vorba despre răsfăț, cheltuieli și alte plăceri care implică banii. Tranzitul lui Venus în Leu prin casa a 2-a reprezintă atât veniturile, cât și cheltuielile. Cheltuieli pentru propria placere și până la urmă, ce e rău în asta?

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele este în semnul tău, Venus este în semnul tău. Ești pe un piedestal și da, de ce nu? Ți-ar prii să te duci în oglindă, să te admiri, să te iubești. Venus vrea să îți găsești propria plăcere.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus se duce în casa a 12-a și se va apropia de Soare. De data aceasta vei primi ajutorul unor persoane de la care nu te-ai fi gândit vreodată că ai putea primi ceva, nu ai fi crezut că ar putea fi benefici. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu tranzitul lui Venus în Leu în casa a 11-a ai o perioadă bună pentru a ieși, pentru a te conecta cu prietenii, pentru a face planuri. Să-ți găsești locul în cercul tău este o idee extrem de bună.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este o perioadă foarte bună pentru a fi mai lingușitor cu șeful, îți transmite astrologul Daniela Simulescu, dacă tu reușești să fii mai atent la nevoile lui, și el o să fie mai atent la nevoile tale.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se apropie de Soarele în casa a 9-a. Dacă ai așteptat clipa potrivită pentru a pleca, este în sfârșit momentul să pornești. Poți merge liniștit în concediu, poți să planifici o călătorie, să te bucuri și tu de vacanță.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Venus în Leu în casa a 8-a, faceți planuri și în special planuri care țin de bani. Poate îi ajutați și pe alții să vadă mai bine situația financiară, vă veți dovedi a fi buni sfătuitori.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este o perioadă bună să petreceți timp de calitate cu partenerul, să vă reconectați. Venus în tranzit în casa a 7-a o să vă ajute foarte mult, trebuie doar să vă știți valoarea.

Pești/ Ascendent în Pești

Și voi trebuie să fiți alături de colegi ca și ei să fie alături de voi. Pe de altă part, trebuie să vă gândiți și la stilul de viață, la cafeaua pe care o beți dimineața, curățenia din casă, ce anume vă cumpărați ca să vă simțiți bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel