Atenție! ȘASE zodii influențate de energia lui Lilith în Rac pentru următoarele șase luni
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Lilith, această explozie de forță magnetică feminină, dar și de independență, curaj și obsesie, tranzitează semnul Racului până în ianuarie 2023.

Astăzi, 30 iunie 2022, avem o conjuncție Soare-Lilith. Dacă ai căutat un moment să nu mai ții cont de gura lumii, să rupi niște bariere, să nu îți mai pese, atunci l-ai găsit. 30 iunie poartă exact energia aceasta, în caz că ți-o doreai și aveai nevoie de sprijin de la astre, ei bine, nu mai ține cont, acum te poți rupe, te poți arunca, e acel moment în care poți face ce dorești. Detalii despre evenimentul de azi găsești chiar aici! 

Care sunt cele mai influențate zodii de energia lui Lilith în semnul Racului până în ianuarie 2023? Este vorba despre Berbec, Rac, Leu, Balanță, Capricorn și Vărsător. 

Nu uitați că această energie poate căpăta valențe atât pozitive cât și negative, depinde doar de noi ce vom face cu ea. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei. Lilith o să te facă să înțelegi că dincolo de tot ce este familia ta, tu trebuie să te desprinzi și să te valorizezi și singur. 

Rac / Ascendent în Rac

Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteați doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși!

Leu / Ascendent în Leu

Atenție la sănătate, în primul rând. Munciți prea mult, în prea multe locuri și nu mai aveți timp să vă îngrijiți. Trebuie să învățați să delegați, să îi lăsați și pe ceilalți să facă. În același timp, trecutul nu vă dă pace. Veți fi tentați să intrați în situații ascunse, periculoase. Vreți să fiți mai speciali, să demonstrați ce puteți. Va trebui să vă adaptați și să luați lucrurile mai cu calm.

Balanță / Ascendent în Balanță

Lilith va trece în casa a 10-a. Profesional, va fi o perioadă extraordinară pentru voi. Vă implică în proiecte la care nici măcar nu ați fi visat. Vă scoate din propriul confort și vă arată ce puteți realiza, ceva la care nu v-ați fi gândit vreodată. Lilith vă dă autoritate, vă face să fiți cineva. Voi aveați nevoie de susținere în general, de data asta Lilith în casa a 10-a vă dă un rol important și vă aduce faimă, succes, ieșiți în lume. Faceți lucrurile diferit, veți fi curajoși.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Lilith va fi în casa a 7-a, veți căuta parteneri, fugind de singurătate și s-ar putea să atrageți parteneri în care vă oglindiți. Voi va trebui mai întâi să vă acceptați propria voastră independență. Dacă sunteți într-o relație s-ar putea să apară tentații, mai ales dacă relațiile nu merg. Și pentru voi sunt importante chestiunile legale.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Sănătatea mai întâi, la ea trebuie să fiți atenți, apoi modul de muncă, relațiile cu colegii, furia. Lilith aduce obsesii legate de ordine, curățenie, disciplină. Aveți grijă la ipohondrie, nu creați scandaluri doar de dragul de a le crea. Apare o schimbare în ceea ce privește felul în care arătați. Încercați să nu vă duceți la extreme. Aveți grijă cu viciile, cu obiceiurile toxice. Orice pierdere ați avea, creați-vă niște ritualuri care să vă ajute să treceți peste.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel