Atenție dacă ești nativ Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Vin schimbări importante, odată cu ultimul careu Saturn-Uranus
Autor: Ema Apostu
Data publicării:
Ne confruntăm cu ultimul careu Saturn-Uranus. Deși imperfect, el își pune serios amprenta asupra vieților noastre. 

În luna septembrie, este activ ultimul careu dintre Saturn și Uranus. Anul trecut, de trei ori s-a produs acest careu, după cum a notat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: 17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie. De această dată, careul nu se mai produce la grad perfect, dar ”se resimte și se va simți!”. Uranus este în Taur, iar Saturn este în Vărsător. Careul dintre cele două își va face simțită puternic prezența de la jumătatea lunii septembrie până în primele săptămâni din octombrie. 

”Uranus în Taur ne-a adus schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, din 2019. Saturn în Vărsător s-a axat pe comunitate, colectivitate, drepturile și libertățile noastre. Uranus zguduie tot ce e sigur, dar, în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor, despre un viitor care nu mai știm cum arată” spune astrologul DCNews și Astrosens, care atrage atenția că ”atunci când vorbim despre un careu, vorbim despre o tensiune, de o nevoie interioară de a schimba ceva”. ”Acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaj fix în astrogramă, de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit să vă uitați la tot ce s-a întâmplat anul trecut radical în viața voastră, la lucrurile de care ați tras cu dinții, s-au întâmplat și n-ați știut să le gestionați” transmite Daniela Simulescu. Acum e momentul să vă dați seama că ”nimic nu este sigur” și să analizați, la rece, de ce s-a întâmplat acel eveniment în viața voastră. 

Prin acest ultim careu, trebuie să accepți, de fapt, că ”totul se poate schimba de la o zi la alta”.

Pe de altă parte, de când va intra Saturn în Pești, ultimul semn al zodiacului, până când va ajunge apoi în Berbec, ani mai târziu, ”lumea de dizolvă”, spune astrologul. Pentru a te elibera de trecut și a merge mai departe, în viitor, eliberat, acum e momentul să renunți la niște lucruri, iar aceste sfaturi ale astrelor vin în principal pentru Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. 

Horoscopul zilei 14 septembrie 2022

Berbec

Da, vrei să alergi în mai multe direcții. Dar îți vei da seama imediat că nu are rost. Trebuie să îți pui la muncă spiritul pragmatic. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Marte. Și cum Luna îți tranzitează semnul, s-ar putea să te confrunți cu multiple stări contradictorii. 

Gemeni

Nu ar strica să faci un pas în spate și să aștepți să vezi ce îți pregătește universul. Tu trebuie doar să spui da sau nu. 

Rac

Este o zi bună pentru a cere sfaturi. Sau pentru a asculta și părerile celor dragi. Vei descoperi noi soluții la problemele tale. 

Leu

Orice criză poate deveni o mare oportunitate dacă ieși din capcana victimizării. Nu îți permiți să pierzi timp prețios. 

Fecioară

Ai multe frici legate de unele investiții. Altădată ai fi aruncat cu banii în stânga sau dreapta, dar acum e ceva ce te reține. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te implici în discuții despre cine are dreptate. Nimeni nu are adevărul absolut. 

Scorpion

Resimți din plin careul Saturn-Uranus. Parcă nimic nu este clar. Și depui mult efort pentru că nu poți trăi la extreme ca de obicei. 

Săgetător

Mediul profesional îți influențează toate deciziile. Astrele îți recomandă să nu îi stresezi pe cei din familie cu problemele de la serviciu. 

Capricorn

Parcă nu se mai termină o situație de la serviciu. Ar fi cazul să îți pierzi toată energia în acest sens. Ai nevoie de timp pentru tine. 

Vărsător

S-ar putea să te întinzi mai mult decât te ține plapuma. Adică să faci unele cheltuieli total inutile. Și să încerci să găsești justificări. 

Pești

Neînțelegerile cu partenerul sunt de moment. Evită să spui vorbe grele care nu mai pot fi retrase. Sau să îi faci reproșuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel