Astrosens primește cele mai frumoase urări! 1 an de Astrosens, vă mulțumim!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Cei care ne-au „călcat pragul”, invitați și prieteni ai site-ului www.astrosens.ro, ne-au trimit cele mai frumoase mesaje și urări de ziua noastră.

Mesaje de la invitații noștri de ziua Astrosens! 

Tarotologul Amos se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! Amos are o poveste de viață demnă de un serial de succes, sau de unul care să îți arate că există multiple posibilități în viață. Nu te-ai gândi că un om care a ales să se retragă la un moment dat în Muntele Athos și să aleagă mediul monahal s-ar ocupa cu domenii ezoterice, nu-i așa? Invitații Astrosens sunt la fel ca proiectul nostru: suprinzători și dornici de a te ajuta să vezi lumea și cu alți ochi. 

Iată care este mesajul lui Amos de ziua Astrosens:

Amos i se adresează mai întâi astrologului și redactorului-șef Daniela Simulescu, sufletul acestui proiect frumos, iar apoi întregii echipe: „Daniela, îți mulțumesc foarte mult că mi-ai dat această ocazie, de a fi unul dintre cei care vă urează La mulți ani cu toată inima (...). Vă urez toate cele bune, vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși și să aveți puterea de a merge înainte, în ciuda obstacolelor pe care cu toții le traversăm, mai ales când este vorba despre acest domeniu. Știu că în spate este foarte multă muncă, foarte multă învățare. Vă doresc tot ce este mai bine pentru voi! Îmi doresc să rămâneți la fel de buni! Vă doresc multă putere de muncă, subiecte care să ajungă la inimile oamenilor, să fiți în continuare o echipă cât se poate de sudată ca să puteți face din Astrosens ceva extraordinar

Diana Spinean este președintele Asociației Astrologilor din România (AAR). Pentru cei care nu știu, este fiica lui Firicel Ciarnău, unul dintre zeii astrologiei de la noi. Diana este o Balanță, însă una destul de practică, muncitoare și implicată. Deși tânără, ea reușește (deși cred că nu este ușor) să țină legate mai multe generații de astrologi. Chiar și în astrologie există un conflict al generațiilor. Din care Diana scoate tot ce este mai bun.

Mesajul Dianei Spinean cu ocazia aniversării Astrosens:

La mulți ani, Astrosens! Vă doresc un an solar de realizări frumoase! Sper să vă încânte inima și mai ales să vă provoace să creșteți mai mari și mai buni! Felicitări, Daniela, felicitări echipei! La mulți ani atât din partea mea, cât și din partea AAR”

Alexandru Păunescu

Alexandru Păunescu, membru al Asociației Astrologilor din România. Deși foarte tânăr, el studiază astrologia din 2012, tarotul din 2014, iar din 2019 este licențiat în psihologie cu teza de licență care trateaza Transferul în consultațiile astrologice. Pasiunea pentru psihanaliză îi aduce un mare plus în practica sa astrologică. Plus că îi place să aprofundeze orice subiect. După cum spuneam într-o prezentare despre el acum ceva timp, în Alexandru veți găsi un mix inedit între pasiune, tehnică și muncă.

Mesajul lui Alexandru Păunescu de ziua Astrosens:

Ne vedem pentru a ura „La mulți ani” proiectului Astrosens, Danielei și echipei ei și de asemenea, vă îndemn să fiți alături de acest proiect în continuare, deoarece sunt convins că vor veni invitați de cea mai bună calitate din punct de vedere profesional, cât și informații pe care cu greu le găsiți în altă parte”. 

Ioana Ispas

În 2003 a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția arabă. În 2005 a început studiul astrologiei și al tarotului. 2013 este anul în care a început să studieze serios astrologia mundană. De atunci a participat la numeroase congrese unde a susținut conferințe despre atacurile teroriste și alte evenimente importante. În 2016 a devenit Vicepreședintele Asociației Astrologilor din România. În ultimii ani, Ioana s-a ocupat de organizarea Cercului de astrologie Phoenix, eveniment lunar dedicat atât practicanților, dar și celor pasionați de acest domeniu. Cum în astrograma sa natală găsim marcaj de foc puternic(Berbec, Leu), vă dați seama că avem de-a face cu o cutezătoare în absolut orice. 

Mesajul Ioanei Ispas cu ocazia aniversării Astrosens:

„La mulți ani, Astrosens, să crești mare și frumos în continuare, să fii primul în căutările Google, (...) să ne încânți cum ai făcut-o și până acum cu materiale foarte interesante și din domenii diverse. Doresc să felicit echipa din spatele acestui minunat proiect care a vrut să fie unic și care cred că a reușit să fie. Mulțumesc Danielei Simulescu pentru invitațiile la interviurile Astrosens și doresc ca acest proiect să continue să crească frumos și armonios și multă putere de muncă!” 

Găsiți interviurile cu toți invitații noștri pe canalul de YouTube ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel