Astrologul Daniela Simulescu: „Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta”
Autor: Elena Airini | Dată: 11 mai, 15:16
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan detalii despre intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Acest tranzit va avea loc între 11 mai și 28 octombrie. 

Iată ce spune talentatul astrolog pe pagina sa de Facebook:

„Jupiter, planeta care se ocupă cu oportunitățile, a intrat astăzi în Berbec, primul semn al zodiacului, unde va sta până pe 28 octombrie. Deci începe un nou ciclu jupiterian. Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă”.

Berbecul vorbește și de mișcare, de energie, faceți cât mai mult sport. Canalizați furia aceea, scoateți ce este bun prin ea. Mergeți la alergat, mergeți la sală, plecați și escaldați munții. 

La nivel mondial, pe de altă parte, lucrurile stau puțin diferit. Liderii vor avea declarații și mai explozive decât de obicei. Vor fi nevoiți să facă alte lucruri, să construiască alte strategii, dar și să vină cu discursuri curajoase. Jupiter în Berbec îi va face să vină cu chestii uluitoare.

În ceea ce privește conflicul din Ucraina, foarte mulți lideri or să aibă tot felul de inițiative violente pentru că dacă încrederea nu e bazată decât pe frustrări, atunci tentația furiei este mare, iar strategia este oarbă. 

Diplomația nu prea există cu Jupiter în Berbec, ci mai degrabă lupta, arma. Pot fi și multe lucruri bune, multe țări pot decide să o ia de la început, multe țări își vor schimba strategiile de luptă. 

mai multe detalii, dar și previziuni pentru fiecare semn zodiacal, dar și pentru elementele APĂ, AER, FOC, PĂMÂNT, găsiți cu un click chiar AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?