Astrologii internaționali despre săptămâna 9-15 mai. Aspecte WOW! „Portaluri karmice, lecția sacră”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Săptămâna viitoare avem două aspecte extrem de importante și interesante. Pe de o parte, pe 10 mai 2022, Mercur retrogradează în semnul Gemenilor, pe de altă parte, 

Astrologii internaționali spun despre săptămâna aceasta că ceva pur și simplu se schimbă în noi, în energia noastră, în felul în care suntem influențați. Asistăm la o lecție sacră spune Nadyia Shah pe canalul său de YouTube (aici).

Pentru unii s-ar putea să fie mai spiritual, dar pentru alții este ceva pur și simplu practic. Se deschid porți karmice care ne aduc în prim-plan situații și evenimente benefice pentru noi și pentru experiența noastră. 

Cu Mercur Retrograd, comunicarea și înțelegerea au nevoie de ceva răbdare, mai ales că deși începe în Gemeni, retrogradarea lui Mercur se întoarce în Taur. Cu Mercur Retrograd aveți grijă la tot ce se întâmplă, la felul în care înțelegeți lucrurile.

S-ar putea să fie un moment special, un moment care să ne ajute să fim onești cu noi înșine, să simțim iubire și respect pentru noi înșine. Ultimele zile ale lui Jupiter în Pești, înainte de intrarea în Berbec ne pot face să ne gândim puțin unde anume ne-a dus până acum călătoria noastră? Am avut șansa de a înțelege până acum lumea spirituală, de a ne cunoaște sufletul.

Pe de altă parte, intrarea lui Jupiter în Berbec vine cu prosperitate, abudență, dar și cu întrebarea: „unde anume poți fi mai generos cu tine însuți?” Cum îți poți urma mai bine instinctul către acțiune?

Vor veni multe binecuvântări pentru noi toți, s-ar putea să simțim o dorință de schimbare. O să înțelegem mai bine care este puterea prezentului, spune Nadiya Shah. Doar in prezent avem sansa să experimentăm divinul, energia divină

Suntem și în perioada dintre eclipse, deci ne așteptăm la evenimente. citiți aici mai multe despre perioada dintre eclipse.

Bracha Goldsmith ne anunță că ne putem aștepta la o creștere în tot ceea ce înseamnă independență. Ne vom putea baza pe propriile noastre forțe din toate punctele de vedere. Putem găsi noi modalități de învățare care să ne ducă spre un viitor strălucitor, „începeți cursuri, învățați lucruri pentru voi, lucruri care să ajute la propria voastră creștere, care să vă facă să vă simțiți puternici” spune astrologul internațional aici

Și astrologul nostru, redactor-șef la Astrosens.ro ne-a adus vești similare referitoare la oportunitățile pe care le avem cu aceste două mari evenimente astrologice. Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta”, ne-a transmis Daniela Simulescu. Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

citiți aici mai multe despre cele două evenimente ale săptămânii 9-15 mai, retrogradarea lui Mercur și intrarea lui Jupiter în Berbec și cum putem renaște prin ele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel