Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 23 martie. "Puterea oamenilor va ieși la suprafață!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pluto va intra în Vărsător la 23 martie! Iată ce părere au despre acest fenomen unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali.

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn. La 23 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător. Va fi și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Pluto în Vărsător va fi un eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Deci un tranzit scurt, dar cu însemnătate.

Pluto este Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Iar Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Trebuie să îți reamintim că lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului Daniela Simulescu.

Așa că tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Mai mult, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Dacă ești un nativ care are la primul grad planete personale, ca Soarele, Luna, Venus, Marte sau Mercur, poți să resimți din plin acest aspect astrologic, la nivel personal.

Bracha Goldsmith consideră că luna martie va fi marcată și de acest tranzit al lui Pluto în semnul Vărsătorului. Este de părere că, deși vorbim despre doar trei luni de tranzit, Pluto în Vărsător acționează ca un preambul pentru ceea ce se va întâmpla în următorii 20 de ani.

Astrologul spune că vor urma o mulțime de descoperiri în ceea ce privește corpul uman. Vor apărea mai multe informații despre cum să ne vindecăm trupește. Aceasta amintește și că descoperirea radiografiilor a fost făcută atunci când Pluto era în tranzit. 

Pe planul medicinei, vor apărea variante noi de terapie, de vindecare. Amintește și de controlul tehnologic, care va avea un cuvânt greu de spus odată cu tranzitul lui Pluto în Vărsător. Oamenii vor fi cei care vor prelua puterea și vor avea niște inițiative care pot influența viitorul omenirii. Sunt vizate și îmbogățirea științei, a timpului și a spațiului.

Pot apărea și soluții pentru rezolvarea anumitor mistere. Apar noi rețele, dar și metode de inteligență artificială. Depinde doar de noi în ce scop vom folosi internetul: în mod constructiv sau distructiv.

Terrence Guardino este de părere că lumea începe să se schimbe odată cu tranzitul lui Pluto în semnul Vărsătorului.

Conform astrologului, va fi un eveniment istoric, ce poate aduce schimbări adânci în orice societate. Acest astrolog amintește că, atunci când Pluto a intrat în Capricorn, omenirea s-a axat pe partea de economie și guvern. Dar acum, Vărsătorul înglobează tehnologia, inovația, progresul, privirea către viitor.

Capricornul vorbea despre trecut,  despre tradiții. Așa că vor fi schimbări majore odată cu intrarea lui Pluto în Vărsător. Pentru că acest penultim semn al zodiacului este mai rebel și discută despre democrație, despre libertate personală. 

Ce va aduce Pluto în Vărsător pentru următorii 20 de ani? Lumea, care a cunoscut adesea tirania dictatorilor, se poate schimba. Oamenii nu vor mai accepta tirania conducătorilor, se vor răzvrăti, vor vrea să facă lucrurile diferit. Așa că vom putea fi martori la anumite schimbări, mai ales în țările care au la conducere astfel de lideri.

Patrick Arundell explică și el importanța acestui tranzit fenomenal din punct de vedere astrologic.

Începe prin a spune că va avea implicații enorme și că ne va ajuta să vedem viitorul cu alți ochi. Oamenii se vor axa mai mult pe drepturi. Dar pe drepturi egale, în special în ceea ce privește minoritățile. Nu se mai dorește manipularea.

Mai mult decât atât, acest tranzit o să vizeze îndepărtarea de controlul corporațiilor, de instituții mari, de corporații. Se impune un progres, o liberalizare, un schimb social.

În final, Ablas Roland Legrand amintește despre tranzitul lui Pluto în Vărsător. Vărsătorul este semnul umanității, al oamenilor, al societății. Reprezintă și invenții, inovații și tehnologie. Pluto înseamnă regenerare, iar intrarea acestei planete în semnul Vărsător va aduce efecte profunde la nivel personal și mondial. Va transforma societăți întregi. Va fi o necesitate.

Se va face remarcat sentimentul de noutate, de ieșire din tipare.

Îți recomandăm să vezi și: Zodia care va avea multe LECȚII de învățat în 2023. Trebuie să caute soluții noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel