Astrologii internaționali despre Marte direct în Gemeni, de pe 12 ianuarie. "Lasă energia și voința să revină"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a început la 30 octombrie 2022 și se termină mâine, pe 12 ianuarie. Deși efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie, parcă se întrevede o rază de speranță. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre Marte în mers direct în Gemeni și ce ne așteaptă!

Suntem pe ultima sută de metri! Pe12 ianuarie, Marte își termină retrogradarea în semnul Gemenilor și își reia mersul direct. Însă, îi vom resimți efectele până la 25 martie, când Marte iese de tot din Gemeni și va intra în Rac. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni este puternic, stresant, dar cu multe avantaje. Cert este că ne-a dat viața peste cap în ultimele luni. Însă, nu înseamnă că pe 12 ianuarie, Marte va spune stop, ba din contră. Abia atunci o să-și arate mușchii cu adevărat. 

Când Marte este retrograd, adică din luna octombrie a anului trecut, aduce şi multă agresivitate. Fiind în Gemeni, semn guvernat de Mercur, vorbim de comunicare, de vorbe, de SMS-uri, de mail-uri, de toată zona aceasta, dar și de partea de transporturi. Încă mai poți să ai grijă mărită la toate drumurile pe care le faci, mai ales la cele pe distanță scurtă.

Nadiya Shah spune că în sfârșit, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor! Ce dorește Marte de mâine? Să ne uităm la cine suntem cu adevărat, la modul în care reacționăm și la cum ne comportăm. Ne dă o șansă la instrospecție, să ne analizăm mai atent.

Același astrolog este de părere că, odată cu reluarea mersului direct al lui Marte, avem și o șansă la vindecare. Ce presupune asta? Uită-te atent în trecut, în copilăria ta, vezi ce te-a afectat și alege să mergi mai departe. Putem alege căi diferite, să comunicăm mai mult și să găsim soluții.

Este o șansă pentru a ne reveni, de fapt. Ne putem îmbunătăți ideile și soluțiile la problemele spontane. Îl putem folosi pe Marte în avantajul nostru, pentru că ne poate ajuta să ne gândim mai profund la experiențele noastre.

Chiar și în mitologie, Marte este prezentat ca fiind cel care a învățat din greșeli. S-a dezvoltat. A devenit mai puternic și mai înțelept. Ar fi bine, ca de mâine, să asculți mai mult, să nu mai tragi concluzii pripite. O să-ți dezvolți, astfel, comunicarea cu ceilalți.

Joni Patry consideră că reluarea mersului direct al lui Marte în semnul Gemenilor poate fi descrisă ca o revenire a voinței și a energiei. Îl numește un aspect minunat, pentru umanitate ca întreg. Deci, o să simți că ești mai energic, iar lucrurile încep să se miște. Cu siguranță, retrogradarea lui Marte te-a învățat destule lecții, așa că este momentul să respiri puțin. 

Și acest astrolog afirmă că de pe 12 ianuarie, este un moment oportun pentru vindecare, pentru a face un pas înainte din mlaștina în care poate că ne-am afundat. Joni Patry ne îndeamnă să punem lucrurile în mișcare, fie că este vorba despre începerea unui sport nou sau despre noi lecturi. Energia o să revină, la fel și voința și ambiția, așa că sunt vești bune!

Patrick Arundell își incepe pledoaria prin a spune că, deși timid, putem începe să sărbătorim oprirea retrogradării. Odată cu 12 ianuarie, vine și o nouă oportunitate să spargem gheața, pentru că lucrurile încep să ia amploare și să se miște mai rapid.

Astrologul spune că se vor vedea schimbări benefice și în planul comunicării, odată cu oprirerea retrogradării lui Marte în Gemeni. Putem să ne împărtășim gândurile și ideile cu mai multă claritate sau să atragem mai mult atenția asupra noastră. Să înțelegem că pur și simplu avem opinii diferite și că nu trebuie să ne certăm pentru asta.

În final, Veerle Debruyne ne face atenți asupra faptului că acțiunile și gândurile noastre vor prinde din nou contur atunci când Marte își reia mersul direct în Gemeni. Dacă în lunile de retrogradare, ne-am tot gândit la ce să facem, acum va veni momentul să punem planurile în aplicare. O să simțim că evoluăm în special după 18 ianuarie, atunci când Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului.

Conchide prin a spune că, deși nu ni se va da lumea peste cap de mâine, putem lua în calcul pași mici pentru a ieși din starea în care ne aflăm. Este un moment bun să fim reali, să ținem cont de dorințele noastre și să nu încercăm scurtături. Energia Gemenilor ne poate face să îmbunătățim comunicarea cu cei dragi, dar tot cu pași mărunți.

Vezi și: ULTIMUL CUVÂNT al lui Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel