Astrologii internaționali despre Luna Plină în Vărsător de pe 19 august: „Va fi provocatoare la nivel colectiv!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 19 august, vom avea o Lună Plină în neconvenționalul semn al Vărsătorului. Iată ce ne spun astrologii internaționali!

Această Lună Plină ne poate aduce unele „tornade”, dar și câteva evenimente neconveționale. Un eveniment în semnul Vărsătorului vorbește despre eliberare. Vom fi provocați să ne găsim unicitatea.

Care este părerea Bellei Luna?

„Lunile Pline sunt momente de energie intensificată. Ele reprezintă un final sau o eliberare a ceva, astfel încât rezultatele care apar în viața ta acum, indiferent de ceea ce ai lucrat pentru a manifesta, fie conștient, fie inconștient, pot fi ceva la care nu te așteptai. S-ar putea să fi avut o viziune despre cum se va desfășura viitorul tău, dar acesta ar putea fi un moment în care îți dai seama că viitorul te va duce într-o direcție complet diferită. Modul în care răspunzi la această energie depinde de tine, modul în care răspunzi la surpriză este alegerea ta.

Așadar, așteaptă-te la neașteptat, fii pregătit pentru schimbare, fii pregătit să te îndrepți într-o direcție complet diferită față de cea pe care o anticipai.  Aceasta este aceeași zi în care careul dintre Jupiter și Saturn are loc, iar această energie impactează direct această Lună Plină.

Pe 19 august, ne așteaptă Luna Sturionului. Despre ce vorbește această Lună Plină?

Acesta este un moment de testare, un moment de blocaje, un moment de obstacole, un moment în care lucruri vor apărea și vor sta în calea creșterii și entuziasmului tău și a ceea ce te îndrepți spre. Ceva va spune: Stai puțin, nu atât de repede, cât de mult ai învățat cu adevărat? Hai să vedem, să punem asta la încercare, să aducem această provocare și să te testăm pentru a vedea cât de mult ai crescut și învățat în ultimii patru ani.

Această energie este foarte puternică, nu doar Luna Plină te va da peste cap, dar vor exista și anumite limitări care vor apărea în viața ta în această perioadă, pentru a vedea cât de departe ai ajuns, pentru a vedea cât de mult te-ai maturizat, pentru a te pune la încercare.”

Vezi aici previziunile complete.

Care sunt previziunile Ruxandrei Gheordunescu-Preda?

„Această Lună Plină va fi probabil destul de provocatoare la nivel colectiv. E foarte posibil să fie distructivă și haotică, și mulți oameni vor fi prinși în acest vortex al haosului. Ca oameni, cred că suntem în mod natural înclinați să gravităm către stabilitate, către menținerea status quo-ului. Vrem să ne simțim în control, să avem un control strâns asupra lucrurilor. De asemenea, probabil că suntem programați să evităm durerea și să căutăm plăcerea, să amplificăm plăcerea.

Lună Plină în Vărsător pe 19 august. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Luna plină va face un aspect tensionat cu Uranus, fiind în careu cu acesta, aflat în Taur. Uranus este planeta surprizelor, a șocurilor, a perturbărilor. Este o planetă asociată cu cutremure, atât la propriu, cât și la figurat. Este o planetă asociată cu rupturi și despărțiri, dar, în același timp, cu revoluții, inovație, schimbare și progres. Este foarte puternic legată de tehnologie, de lumea digitală și de inovațiile științifice. De asemenea, este asociată cu libertatea și eliberarea.

De fapt, contrariul este mai probabil: veștile, noutățile, evenimentele, perturbările și circumstanțele care ar putea apărea în jurul acestei Luni Pline vor veni probabil în viața noastră ca un fulger care lovește brusc, din senin. Surprizele sunt un aspect foarte prezent al acestui eveniment, cu schimbări majore. ”

Vezi aici previziunile complete.

Ce ne transmite Willow Grace?

„Luna Plină din 19 august 2024 se află în semnul de aer al Vărsătorului, așa că te poți aștepta la finaluri unice, culminări sau lucruri care acum ar putea ieși la lumină, să fie dezvăluite. Poate apărea o străfulgerare bruscă de inovație sau idei, ori o dorință pentru libertate emoțională sau un accent pe comunitate. 

Lună Albastră, pe 19 august. Ce știm despre originile acestui eveniment special?

Luna Plină în Vărsător subliniază temele legate de individualitatea noastră, inovația noastră, gândurile noastre despre comunitate, gândirea neconvențională. Vărsătorul este un semn de aer cunoscut pentru gândirea sa progresistă. Este vorba despre idealuri umanitare și o dorință de libertate intelectuală, de a împărtăși aceleași idei sau gânduri cu comunitatea. Această Lună ne încurajează să echilibrăm obiectivele noastre personale, cu Soarele în Leu, cu nevoile colectivului. Avem Soarele în Leu care se concentrează pe noi înșine, în timp ce Luna în Vărsător ne spune că trebuie să găsim un echilibru între focalizarea pe noi și pe comunitate sau pe ceilalți oameni.

Opoziția dintre Luna în Vărsător și Soarele în Leu scoate în evidență necesitatea de a echilibra detașarea emoțională cu exprimarea personală. Leul se concentrează pe identitatea noastră, pe creativitatea noastră, iar energia Vărsătorului ne îndeamnă să luăm în considerare impactul nostru social mai larg prin acțiunile noastre asupra altor persoane. Această energie este sinonimă cu inovația și gândirea neconvențională.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?