Astrologii internaționali despre Luna Plină în Scorpion: „Este un moment pentru o analiză dureroasă a subconștientului”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 24 aprilie, vom avea o Lună Plină în semnul enigmatic al Scorpionului. Ce ne spun astrologii internaționali despre acest eveniment?

Soarele în Taur și Luna în Scorpion sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare.

Axa Taur-Scorpion vorbește despre resurse, intimitate, posesiuni și transformări. Arhetipul Taurului caută stabilitatea, lucrurile palpabile și confortul, iar cel al Scorpionului își dorește masochism, sadism și instabilitate.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele. Aici poți găsi ce aduce Luna Plină zodiei tale: Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent 

Iată ce ne spun astrologii internaționali!

Ce mesaje ne transmite Gregory Scott?

„Simt că această Lună Plină în Scorpion este o oportunitate pentru reexaminarea propriului sine, dar nu într-un fel de mod în care te învinovățești sau acuzi. Ai acest simț uimitor al propriilor tale emoții, înțelegi lucrurile care se întâmplă în subconștient. Este ca și cum acestea ies la suprafață și poți să le privești și să vezi cu adevărat ce se întâmplă în spatele scenei. Credințele pe care le-ai acceptat și adoptat îți pot colora viața și modul în care se desfășoară lucrurile. De exemplu, dacă am o credință că nu sunt destul de bun și nu sunt conștient de asta, o voi purta cu mine și va apărea în tot ce fac. Așa că asta este ceea face Scorpionul, un semn de apă care este foarte bun la a ajunge la adâncimile absolute, la identificarea cauzei principale a unei situații. Și în această Lună Plină suntem învăluiți de energia Scorpionului. O vei putea folosi asta pentru a examina cu răbdare, cu iubire și calm ceea ce se întâmplă pentru tine. Vei putea face orice schimbări dorești să faci. Deci, ce ai face dacă ai putea să îți refaci mediul interior, ceea ce simți, gândești? Ce se întâmplă în lumea ta? Cum ar arăta? Ce fel de mediu îți dorești să fie? Acest eveniment este despre dorința de a crea noi reguli și structuri. Este o energie cu adevărat matură, în care este important să îți asumi responsabilitatea și să faci o analiză a locului în care te afli, dar nu într-un mod dificil și de acuzator, ci mai mult în beneficiul tău.”

Vezi AICI previziunile complete.

Trăsături ale Scorpionului pe care NU le știai. Cum reușește să fie întotdeauna fermecător?

Ce ne spune Maren Altman?

„Este posibil să fii obligat să renunți cu durere la ceva de care te-ai ținut prea mult timp. Această Lună Plină în Scorpion este cu siguranță destul de transformatoare și semnificativă. Și Lunile Pline sunt întotdeauna sfârșituri. Nu înseamnă neapărat o despărțire, dar poate fi vorba despre încheierea unui capitol și adesea acest lucru poate fi o celebrare sau un moment culminant. Luna este emoțională și își arată sentimentele, iar Scorpionul este condus de Marte, o planetă a războiului și agresiunii. Este un semn de apă, deci este foarte volatil și foarte schimbător în ceea ce privește emoțiile. Deci, atunci când este Lună Plină în Scorpion, tinde să fie un moment foarte emoțional și ceva care poate fi foarte dureros. Ai realizat ceva și ai făcut tot ce era necesar pentru a obține asta, iar la final te simți gol. Așadar, acest lucru arată că ai ajuns undeva, dar te uiți acum înapoi cu o combinație de satisfacție că ai reușit și nemulțumire la sentimentul pe care-l ai. Ești în punctul în care trebuie să renunți la ceva și să iei o decizie. Există o atmosferă de abundență și pozitivitate care ajută să atenueze cât de dificilă este această Lună Plină în sine.”

Vezi AICI previziunile complete.

Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie: Profunzime și durere la intensitate maximă

Care este părerea lui Cam White?

„Acesta este momentul pentru curățenia de primăvară, pentru a elimina tot ce este mort, fie că vorbim despre lucrurile care se află în casele noastre sau scheletele din dulap. Poate fi necesar să răscolești și să cureți acele resturi de plante uscate și crescute prea mult pentru ca lucrurile noi să poată apărea. Uneori trebuie să îți tunzi planta pentru a o îngriji, iar aceasta este ideea din spatele acestei Luni Pline. Ceea ce consider eu că este o modalitate excelentă de a aborda această Lună Plină în Scorpion este literalmente să te ocupi de ceea ce nu vrei să abordezi. . S-ar putea să avem această senzație că lucrurile vor fi mult mai intense, dar nu vor fi la fel de tensionate ca în ultima vreme. Vom simți că suntem puțin mai epuizați emoțional, dar pentru a ne încărca, ce-ar fi dacă am face curățenie? Ce-ar fi dacă am elimina tot ceea ce este vechi și mort, pentru a face loc pentru lucrurile noi? Este vorba despre Scorpion, nu va fi plăcut să abordezi lucrurile care au fost lăsate la o parte și ignorate sau cel puțin vor exista emoții care nu sunt ușor de gestionat, dar odată ce le abordezi, odată ce le elimini, uneori trebuie să plângi, știi ce vreau să spun? Ai simțit vreodată nevoia să te eliberezi, să fii furios, să fii supărat, să plângi, apoi să iei o scurtă pauză?”

Vezi AICI previziunile complete.

Vezi și Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel