Astrologii internaționali despre Luna Plină în Săgetător de pe 23 mai: „Pregătește-te de sărbătoare!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 23 mai, vom avea o Lună Plină în semnul Săgetătorului. Iată ce spun astrologii internaționali despre acest eveniment deosebit!

Luna Plină din Săgetător va beneficia de susținere de la Pluto din Vărsător! Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect. De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de aprigă. Luna Plină tot timpul ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ce nu ne mai folosește sau să ne schimbăm radical modul de a vedea viața.

Luna Plină ne aduce tot timpul un apogeu, o finalizare.

Iată previziunile astrologilor internaționali!

Ce ne spune Maren Altman?

„Această Lună Plină arată cel mai bun scenariu posibil dintre mai multe opțiuni, chiar dacă s-ar putea să fii foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă. Arată haosul, dezvăluirea unei aventuri sau punctul culminant al unei călătorii. Aceasta indică faptul că există o opțiune salvatoare, astfel că, deși poate părea că ai atât de multe lucruri din care să alegi, va apărea o opțiune destul de clară care te va ghida direct spre alegerea ei.

Deci, chiar dacă ești copleșit, odată ce iei o decizie, rămâi la ea. Decizia în sine ar putea fi dificil de luat, dar odată ce o iei, este un lucru foarte pozitiv și clar pe care îl faci.

Cel mai bun scenariu posibil probabil se întâmplă în mijlocul atâtor opțiuni diferite, așa că, deși acum te simți copleșit, lucrurile se rezolvă în cel mai simplu mod.”

Vezi AICI previziunile complete.

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Care este părerea Ruxandrei Gheordunescu-Preda?

„Luna Plină în Săgetător ne va aduce vești care vor fi un motiv suficient de bun pentru a sărbători. Se pare că ceva trece printr-o resetare, ceva se transformă la nivel internațional. De ce spun că această Lună Plină va aduce o stabilitate crescută? Pentru că Jupiter, guvernatorul Lunii Pline, și Venus, care va fi în conjuncție cu Jupiter, sunt în semnul Taurului. Taurul este semnul Pământului fix, deci nu poate fi mai stabil și mai constant decât atât. Simt că banii vor rezolva multe probleme aici.

Ne-am putea aștepta, de asemenea, la vești pozitive venind de la cercetători, poate din spațiul academic. Poate vești foarte bune, foarte pozitive, care să aibă impact asupra corpului fizic, deci poate ceva legat de sănătate, bunăstare, medicină în general. Văd această Lună Plină ca pe un moment de descoperire. De asemenea, se pare că ceva se întâmplă la nivel internațional, ceva care probabil va avea un impact benefic asupra economiei.

Este un moment excelent pentru a fi generos. Probabil că ne vom simți cu toții foarte generoși, foarte amabili, foarte joviali, foarte dornici de sărbătoare, deoarece există acest sentiment de resetare, de regenerare. În plus, ne-am putea simți foarte dispuși să riscăm, să profităm de oportunități. Pot spune că ar putea fi un moment fabulos pentru a profita de o oportunitate.

Relațiile beneficiază, de asemenea, de pe urma acestei Luni Pline. Va exista un nivel crescut de înțelegere în relații.”

Vezi AICI previziunile complete.

Luna Plină din mai este și Luna Florilor. De unde provine denumirea?

Ce vești ne aduce Bella Luna?

„Aceasta este o perioadă minunată pentru dragoste. Dacă ți-ai stabilit intenții de a manifesta o relație, ai putea începe să vezi rezultatele sau să ți se prezinte oportunități în acest sens. Claritatea poate veni în ceea ce privește persoana cu care ești destinat să fii sau ceea ce îți dorești cu adevărat dintr-o relație.

Orice intră în viața ta acum este menit să fie acolo. Intuiția ta va fi foarte accentuată în această perioadă, iar ceea ce ai nevoie va fi clarificat dacă asculți ghidarea interioară. Este foarte important să ai încredere și să te bazezi pe inspirația creativă sau pe direcția în care vrei să mergi cu finanțele sau relațiile tale.

Această Lună Plină aduce adevărul la lumină și va fi mai frumos decât te aștepți cu această energie.  Este o zi pentru a te simți bine, pentru a sărbători, pentru a realiza pe ce drum ești și în ce direcție trebuie să mergi. Vei simți mai mult optimism, încredere și abundență.

Va exista tendința de a te răsfăța excesiv, dar este ziua în care îți accesezi credința, spiritualitatea, intuiția și cunoașterea superioară.”

Vezi AICI previziunile complete.

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel