Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 24 februarie, avem o Lună Plină în semnul pragmatic și perfecționist al Fecioarei. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, accentuăm aspecte precum matematica, eficiența și optimizarea. În contrast, atunci când ne referim la arhetipul Peștilor, întâlnim concepte precum dizolvarea, haosul și confuzia. Atunci când aceste două semne sunt în opoziție, este necesar să găsim un echilibru. De data aceasta, Soarele se va afla în conjuncție cu Saturn, ceea ce va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și risc de a ne lăsa influențați. Luna Plină va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată ce spun astrologii internaționali despre acest eveniment!

Astrologul Candace Marie ne spune despre Luna Plină în Fecioară că aduce oportunitatea de a scoate în prim-plan aspecte ale vieții care au fost anterior ascunse sau neglijate.

Această perioadă va evidenția necesitatea de a găsi un echilibru între aspectele practice și cele spirituale ale existenței noastre. Este un moment propice pentru a reflecta asupra modului în care ne organizăm viața și asupra modului în care ne îngrijim atât de corpul fizic, cât și de spiritul nostru. În lumina acestei Luni Pline, putem găsi oportunități de eliberare a vechilor modele și emoții care ne-au ținut înapoi, deschizând astfel calea pentru creștere și transformare personală.

Astrologul afirmă că: "Această Lună Plină va aduce un accent pe echilibrul dintre energiile Fecioarei și Peștilor, sugerând că trebuie să ne concentrăm atât pe aspectele practice, cât și pe cele spirituale ale vieții."

Vezi AICI previziunile complete.

Astrologul Cam White spune că Luna Plină în Fecioară aduce cu ea o energie care ne îndeamnă să ne concentrăm pe detalii și să fim mai organizați în viața noastră. Această Lună Plină este oportunitatea perfectă pentru a ne trezi la realitate și a nu fi copleșiți de confuzia și schimbările aduse de sezonul Peștilor.

Ne este sugerat să ne bazăm pe fapte și date concrete în loc să ne lăsăm purtați de confuzia Peștilor. Este momentul să fim disciplinați și să ne folosim de cunoștințele pe care le avem pentru a lua decizii înțelepte și a ne păstra echilibrul în fața incertitudinii.

Cred că această Lună Plină în Fecioară este benefică pentru că ne ancorează un pic în realitate și pentru a nu fi prea copleșiți de tot ce se întâmplă, pentru că, din nou, cu Mercur în Pești, Soarele în Pești, Saturn în Pești, se vor resimți. Ne vom pune întrebări cum ar fi: Hei, ce știu? Ce nu știu? Ce este confuz? Să aducem doar în discuție, ce știm? Care sunt datele?'”, transmite Cam White.

Vezi AICI previziunile complete.

Terence Guardino spune despre energia Lunii Pline în Fecioară că este puternică în aspectele de practicitate, organizare și atenție la detalii, reflectând valorile asociate semnului în care se află. Această Lună Plină aduce cu ea o orientare spre muncă, serviciu și îngrijire, atât pentru sine, cât și pentru ceilalți. Vom avea o abordare practică și discernământ. Vom avea posibilități de creștere și expansiune.

Luna Plină în Fecioară invită la reflecție, organizare și luarea de decizii concrete în vederea atingerii obiectivelor, în timp ce se menține deschiderea către oportunități noi și perspective mai largi.”, conform astrologului.

Vezi AICI previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel