Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 22 iunie: „Învățăm lecția echilibrului și a răbdării!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Iată ce ne spun astrologii internaționali!

Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Este un moment foarte bun pentru a lua decizii radicale și să nu ne mai uităm în trecut. 

Care este părerea Ruxandrei Gheordunescu-Preda?

„Vedem rezultatele muncii noastre, un fel de realizare, roadele eforturilor noastre, rezultatele disciplinei noastre și a efortului nostru îndreptat într-o direcție specifică. Capricornul înseamnă ambiție, disciplină, structură, muncă grea și obiective tangibile. Această Lună Plină poate pune în lumină datoriile și responsabilitățile noastre, munca făcută care poate trebuie să ajungă la un final, inclusiv munca legată de viața noastră de acasă și de familie.

Luna Plină de pe 22 iunie este Luna Căpșunilor. De unde provine denumirea?

Luna Plină poate scoate în evidență subiecte precum securitatea materială și emoțională. Putem finaliza un proiect care a necesitat disciplină, efort și rezistență în această perioadă, dar și multă disciplină emoțională. De asemenea, putem simți că este datoria noastră să facem ceva pentru cei care suferă, pentru cei vulnerabili într-un fel sau altul. Aceasta poate fi o perioadă în care unii oameni finalizează un proiect care a implicat multă muncă și imaginație.”

Vezi aici previziunile complete.

Ce spune Betsy Gutting?

„Această Lună Plină ne aduce în echilibru dorința de a fi cu cei dragi, de a ne simți îngrijiți și de a-i îngriji pe alții, cu timpul petrecut acasă și în familie, cu nevoia noastră de a progresa sau de a finaliza lucruri la locul de muncă sau în carieră, acolo unde avem ambiție sau un nou obiectiv. Energia Capricornului ne învață că există mereu un alt munte de urcat, un nou scop de atins, deoarece construim o fundație solidă și durabilă pentru ceva pe termen lung, pe care inima noastră și-l dorește.

Ego-ul vrea să fie în control, să stabilească termenele, mai ales în energia Capricornului. Dar Saturn, guvernatorul Capricornului, este și guvernatorul timpului, motiv pentru care acest mesaj vine pentru voi: să aveți răbdare și să permiteți lucrurilor să se maturizeze în propriul lor timp.”

Vezi aici previziunile complete.

Ce previziuni ne aduce Bella Luna?

„Rezultatele pe care le vedeți pot fi legate de ambițiile voastre, de efortul depus în carieră, de aspirațiile voastre și de ceea ce doriți să realizați în lumea materială. Există un accent puternic pe aceste aspecte, dar Luna, care guvernează emoțiile noastre, este conectată cu lumea noastră interioară. În Capricorn, Luna nu se simte confortabil, deoarece acest semn are tendința de a ignora emoțiile pentru a-și îndeplini sarcinile. Capricornul vede emoțiile ca obstacole.

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sub această Lună Plină, avem de învățat lecția echilibrului și a respectării emoțiilor noastre. În urmărirea obiectivelor și ambițiilor externe, trebuie să ne asigurăm că totul este în ordine în lumea noastră interioară.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Horoscopul zilei

Horoscop 25 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie trebuie să învețe să piardă

pixel