Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Vărsător de pe 10 februarie: ”Concentrează-te pe propriile idei!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 10 februarie, avem o Lună Nouă în semnul revoluționar al Vărsătorului! Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen.

Atunci când vorbim de Luna Nouă, avem o conjuncție între Soare și Lună. Luna Nouă este numită și Luna Întunecată, fiind prima fază lunară a lunii. Poți să-i folosești energia, pentru că Luna Nouă reprezintă o perioadă de noi începuturi.

Acest eveniment ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. 

O Lună Nouă nu are neapărat efecte imediate. Mai mult ține de pregătire, organizare, pentru a vedea rezultatele după o vreme.

Lună Nouă în Vărsător pe 10 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Iată care este părerea astrologilor internaționali!

Gregory Scott este de părere că, această Lună Nouă își ia ”o pauză” și se pregătește pentru următorul ciclu lunar.

Ai nevoie să te reîncarci și să revizuiești lucrurile importante pentru tine din în acest moment și până la următoarea Lună Nouă. Gândește-te la ceea ce vrei să manifestezi. 

Dacă acțiunile tale au fost vagi, te-ai simțit împrăștiat sau nu ai înțeles care lucruri funcționeză în viața ta, vei obține răspunsurile pentru confuzie. Astrologul spune că informațiile sunt deja în interiorul tău, deci ascultă de ceea ce simți. 

Este o oportunitate să-ți clarifici poziția în care te afli. Totodată, reflectează la propria persoană pentru a vedea cum vrei să-ți folosești energia. 

PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Vărsător. Apar mari schimbări profesionale, în relație și în familie

Scott spune că pentru că această Lună Nouă se află în semnul Vărsătorului, vei deveni propriul tău profesor. Deja ai o perspectivă asupra lucrurilor pe care le simți și a celor pe care le țintești. Ai și imaginea de ansamblu a vieții tale, dar și informațiile potrivite.

”Ai putea chiar să oferi ghidare spirituală propriei persoane. Poți spune că tu ești profesorul și tu te educi. Clarifică ce merge pentru tine și ce nu. Dacă ai observat că în viața ta s-au creat anumite tipare care se repetă la nesfârșit, această energie îți permite să vezi contribuția ta în acest aspect. Și ceea ce poți face pentru a schimba această influență.”, spune astrologul. 

Vezi aici previziunile complete ale lui Gregory Scott.

În opinia lui Cam White, această Lună Nouă în Vărsător are legătură cu comunitatea și cu a face totul la nivel de grup.

Pot apărea perturbări legate de gânduri, idei, tehnologie și societate.  Mai mult decât atât, astrologul spune că energia Vărsătorului își dorește să clatine sistemul.

10 februarie: Lună Nouă în Vărsător. Un moment nemaipomenit pentru noi începuturi

Luna Nouă are legătură cu resetarea. Putem simți o scădere a energiei, spune Cam. Sfatul acestuia este să ne concentrăm pe ideile noastre legate de comunitate și de alți oameni.  ”Acest lucru este mai important ca niciodată. Mai ales cu prezența lui Pluto în același semn. Lumea se concentrează pe ascensiunea politică și economică.”, afirmă astrologul. 

Conexiunea cu ”tribul” nostru este necesară, ne mai transmite Cam White. Cu toate acestea, situația poate deveni problematică. Poate vei organiza întâlniri de grup doar din cauza faptului că o chestiune urgentă trebuie discutată, nu pentru a petrece timp de calitate cu oamenii din jurul tău. 

Vezi aici previziunile complete ale lui Cam White.

Îți recomandăm și RITUALURI pentru Luna Nouă în Vărsător de pe 10 februarie. Beneficiază din plin de această energie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel