Astrologii internaționali despre Luna Nouă din semnul Balanței de pe 26 septembrie 2022. „Ce văd ceilalți și eu nu văd?”
Autor: , Astrosens Team | Dată: 20 sep 2022, 16:47
Astrologii internaționali aduc în prim-plan detalii despre evenimentul astrologic de la finalul acestei luni, mai precis, Luna Nouă din Balanță. 

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să luăm un creion și o foaie și să ne „înarmăm” deja cu intenții, să vedem ce putem făuri pentru următoarea lună. 

Astrologul internațional Cam White spune că această Lună Nouă, petrecându-se în semnul Balanței, aduce către noi energia prospețimii în cadrul relațiilor, având în vedere că Balanța este un semn al relațiilor. Totodată, energia Balanței ne vorbește despre echilibru, pace, diplomație și fair-play în negociere. Însă, având în vedere că Mercur revine în Fecioară, energia momentului ar putea să ne arate că lucrurile nu stau perfect așa cum ne-am dori. Nu trăim într-o lume ideală, scenariul perfect nu poate exista în realitate, așa că va trebui să găsim în noi capacitatea de a ne adapta și de a vedea ce anume este suficient de bun chiar dacă nu este perfect, spune astrologul. Revenind la ideea de relație, Cam White afirmă că este un moment excelent să vedem cum putem să îi ajutăm pe ceilalți, dar să învățăm să ne lăsăm și noi, la rândul nostru ajutați. Să cerem sfatul celorlalți, să îi întrebăm „ce vezi tu și eu nu pot vedea”? Să găsim specialiști și să ne cultivăm spiritul de echipă. 

Pam Gregory, pe de altă parte, aduce în atenție aspectul pe care acest eveniment astrologic îl face cu Pluto, spunând că trebuie să săpăm adânc pentru a ajunge la adevăr în amalgamul de informații iscat de prezența lui Marte în Gemeni. Ea subliniază și felul în care Balanța are legătură cu ideea de frumos, dar și cu creativitatea, daruri pe care am putea să le scoatem la suprafață în următoarea perioadă

Și Bracha Goldsmith spune că semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm la finalul acestei săptămâni pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă, ce anume simțim nevoia să îmbunătățim în viața noastră? Opoziția cu Jupiter în Berbec, spune Goldsmith, ne aduce în prim-plan setea de a cunoaște, de a învăța, însă trebuie să alegem cu înțelepciune ceea ce dorim să învățăm, căci tendința este aceea de a merge la extreme, de a ne băga în mai multe activități decât am putea duce. 

Astrologul român, redactor-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu punctează la rândul său importanța acestei zile în direcția esteticii, a frumosului și a relațiilor importante pentru noi: „ zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Sau de ce nu, chiar look-ul!”

surse: YouTube- Cam White, Pam Gregory, Bracha Goldsmith

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?