Astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare în Berbec de pe 8 aprilie: ”Vom avea parte de noi începuturi, dar mai întâi trebuie să reflectăm la trecut”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ce ne spun astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie?

Astăzi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Berbecului, ceea ce marchează un moment propice pentru noi începuturi și depășirea obstacolelor. Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului, împreună cu Nodul Nord și Chiron. Ni se oferă oportunitatea unui nou început într-o anumită direcție. Și cum de această dată avem și o eclipsă, putem spune că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră pentru a lăsa în urmă ceea ce ne face rău și ceea ce ne rănește. Arhetipul Berbecului aduce atât curajul și încrederea, cât și provocările precum furia sau frica.

Iată părerea astrologilor internaționali despre eveniment!

Ce ne spune Cam White despre această Eclipsă?

"Sfatul meu de bază pentru eclipse este să nu iei decizii care nu sunt urgente. Ai putea fi susceptibil să reacționezi la ceva, dar întrebarea este: trebuie să reacționezi sau poți să răspunzi? Chiar trebuie să răspunzi? Acesta este genul meu de sfat general pentru majoritatea oamenilor", spune Cam White.

Cu toate acestea, ai putea fi pus într-o poziție în care simți că trebuie să iei o decizie sau că simți că trebuie să acționezi în legătură cu ceva.

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Celălalt lucru legat de eclipse este că vor deschide și închide uși pe care nu le anticipai și asupra cărora nu ai avut control. Lucrurile ar putea începe sau să se termine cu sau fără permisiunea ta. Pot exista începuturi în eclipse. Eclipsa reprezintă un moment minunat să duci lucrurile la extrem.

"Ceea ce trebuie să ai tu în vedere cu ocazia aceastei eclipse este că lucrurile se vor întâmpla fără controlul tău, dar dacă permiți să se întâmple, să ai un pic mai multă influență asupra evenimentelor, decât să devii o victimă", completează Cam.

Vezi AICI previziunile complete.

Care sunt previziunile lui Gregory Scott?

"Energia se concentrează cu adevărat în exterior și este despre cum îți poți folosi pasiunile, dorințele și planurile pentru viitor. Uneori trebuie să lupți să-ți îndeplinești visele. Este foarte important să-ți setezi niște obiective. O Lună Nouă, ca aceasta, precum și eclipsa, este un moment minunat oricum să-ți setezi intenții pentru viitor. Dar dacă nu ești specific și dacă nu-ți focalizezi această energie într-un mod destul de înțelept, poți distruge", spune Gregory.

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Deci, este necesar să-ți setezi unul sau două obiective, lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine în acest moment al vieții tale, și să te întrebi cum pot face ca aceste lucruri să se întâmple cu adevărat.

Deoarece Eclipsa este lângă Chiron, întreabă-te cum îți poți folosi energia pentru a te vindeca și pentru a găsi senzația de împlinire. Cel mai important este să ții cont că această Eclipsă nu este despre ceilalți, ci despre tine și viitorul tău.

Vezi AICI previziunile complete.

Care este părerea Ruxandrei Gheordunescu despre Eclipsa de Soare?

"Este probabil să simțim că deschidem un nou capitol care implică o creștere a puterii, deci este ca și cum ceva ar crește și s-ar extinde. Poate exista un nou început și în ceea ce privește modul în care ne afirmăm, cum acționăm în termeni de conflict, cum ne apărăm, cum stăm pentru ceea ce este important pentru noi. Berbecul este independent și preocupat de supraviețuire. Deci această eclipsă, nu numai că este asociată cu un nou început pentru că este o una de Soare, dar are legătură și cu energia unor noi începuturi pentru că are loc în semnul Berbecului", spune Ruxandra.

S-ar putea să te simți pregătit să faci un pas înainte cu o viteză semnificativă. Pe de altă parte, eclipsa are loc când Mercur este retrograd, așadar există o încetinire. Poate nu ai încă toate informațiile sau trebuie să te gândești la unele probleme din trecut. Poate să ne reconectăm cu unele persoane pentru a putea merge înainte. De asemenea, guvernatorul eclipsei este Marte, care este în conjuncție cu Saturn. Începutul poate fi întârziat deoarece Marte accelerează, iar Saturn frânează. Aspectul dintre Marte și Saturn este foarte reprezentativ pentru energia de autocontrol, deci ai curaj și capacitatea de a controla impulsurile.

Deschide-ți inima! Citește aceste afirmații puternice pentru Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie

"Chiron este, de asemenea, foarte interesant. Lumina reflectoarelor este pusă în timpul eclipsei pe răni, pe aspectele vieții noastre în care ne-am simțit, probabil, în trecut, ca și cum nu am putea să ne apărăm. Așa că, în timpul acestei eclipse, am putea vedea la nivel colectiv pe cei care poate nu au avut putere în trecut să se apere, să se ridice și să riposteze.", completează astrologul.

Acțiunea independentă este o temă cheie a eclipsei la nivel colectiv.

Vezi AICI previziunile complete.

Citește și Revelații și schimbări pentru TREI zodii. Două vor fi protagoniste! Ce află azi, cu ocazia Eclipsei de Soare? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel