Astrologii internaționali despre Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie: ”O conexiune care nu îți face bine dispare”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 25 martie, avem o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună a anului 2024 în semnul Balanței. Ce ne spun astrologii internaționali?

Pe 25 martie, prima Eclipsă din 2024 va avea loc, iar persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) în astrograma natală vor simți mai mult impactul acestui eveniment. Pot întâmpina dificultăți în luarea unei decizii, chiar dacă vor încerca să o amâne, așa cum au făcut-o în trecut.

Ne vom confrunta cu două energii diferite. Soarele în Berbec vrea acțiune, noutate, impulsivitate. Luna în Balanță cere armonie și echilibru.

Avem și o Lună Plină în semnul Balanței. Această fază a Lunii, de fiecare dată, aduce un moment de apogeu. Ne confruntăm cu o situație decisivă, mai ales în ceea ce privește relațiile și parteneriatele. Chiar dacă diplomația poate fi benefică, nu este mereu soluția ideală!

Eclipsă de Lună pe 25 martie. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Iată care este părerea astrologilor internaționali!

Ce ne spune Betsy Gutting despre acest eveniment?

”Această Eclipsă vorbește despre angajament și decizii. Este despre tine și despre conexiunea cu inima ta. Trebuie să te conectezi la ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Eclipsele sunt modul Universului de a ne ridica și de a ne muta în locul potrivit, fie că este vorba de relații, cariere, locații, sănătate sau orice este cel mai relevant pentru noi acum.”, transmite astrologul.

Luna Viermelui. Ce trebuie să știi despre Luna Plină din martie?

Simbolizează libertatea și aventura. Cei cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați, prin urmare aceștia vor putea să se elibereze de ceea ce nu le face bine.  Nu ai control asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat, dar poți gestiona modul de reacție.

Eclipsele de Lună aduc finaluri. Ar putea aduce ceva frumos în viața ta. ”Poate părea o încheiere. Ar putea să-ți ofere puterea, îndrăzneala, hotărârea de a lua în cele din urmă o măsură asupra unui lucru care știai că se întâmplă de ceva vreme, dar poate că până acum nu ai avut curajul să faci un pas.”, completează Betsy.

PATRU zodii afectate de Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie. La ce trebuie să fie atente?

Poți vedea previziunile complete AICI.

Ce părere are Maren Altman despre Eclipsa de Lună din Balanță?

”Având în vedere că această Eclipsă are loc în Balanță, Balanța este un semn cardinal de aer, ceea ce înseamnă că este un lider. Dă tonul într-un mod social. Socialul este intelectual, așa că acesta este un proces de  finalizare.”, spune Maren.

Lună Plină/Eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie: În căutarea echilibrului dintre impulsivitate și armonie

Poate fi ceva legat de deciziile tale sociale într-un mod mai abstract sau o anumită prietenie. Dar pentru toată lumea, va implica o interacțiune socială din care te retragi sau renunți. Laitmotivul acestui eveniment este independența deoarece avem Soarele în Berbec. Venus, guvernatoarea Eclipsei, aduce armonie socială. Aceasta este o energie foarte orientată spre pace.

”Deci, vei lua decizia de a ieși dintr-o relație. Și pentru că Eclipsa este asemenea primului domino care cade, s-ar putea să fie alegerea ta de a nu mai contacta sau de a nu mai petrece timp cu cineva. Nu cred că decizia ta de a încheia legătura cu cineva este imediată. Cred că acest lucru va arăta că există un conflict emoțional. ”, conform astrologului.

Poți vedea previziunile complete AICI.

Care este părerea Anastasiei despre eveniment?

”Eclipsele au avut întotdeauna această istorie a surprizelor. Ele aduc dezvoltare rapidă, aduc ascensiunea și căderea oamenilor puternici, ascensiunea și căderea relațiilor, ascensiunea și căderea afacerilor. Ar putea fi momentul când ceva învechit din viața ta dispare.”, spune aceasta.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Cu această Eclipsă, simți că ai această oportunitate de a te deschide și a te elibera. Analizează  tendințele nesănătoase din relații. Ai ocazia să te ocupi de relațiile tale, să examinezi ce merită și ce nu merită păstrat.

”Eclipsele pot produce confuzie, deci nu te aștepta să fii extrem de lucid în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple. De multe ori, ai nevoie de distanță pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Îmi place foarte mult faptul că această Eclipsă este guvernată de Venus în Pești. Venus în Pești are puterea de a fi mai deschisă, mai empatică, mai sensibilă. Deci, te ierți pentru ceea ce ți se întâmplă și accepți.", conform Anastasiei.

Poți vedea previziunile complete AICI.

Citește și Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel