Astrologia și crimele notorii. Cei mai faimoși criminali în serie au semne zodiacale mutabile!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Mulți dintre cei mai faimoși criminali în serie, precum Ted Bundy, Jeffrey Dahmer și John Wayne Gacy, împărtășesc nu doar un trecut violent, ci și un aspect comun în astrologie.

În astrologie, semnele sunt împărțite în trei moduri: cardinal, care inițiază, fix, care stabilizează, și mutabil, care se adaptează. Cercetările au relevat că majoritatea criminalilor în serie nu aparțin unui semn anume, ci modalității mutabile. Aici vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Semnele mutabile cad mereu la sfârșitul unui anotimp și semnifică transformarea, o metaforă pentru moarte, dacă ar fi vreodată una. Sunt cunoscute pentru atenția lor scurtă, tendințele cameleonice și un prag periculos de scăzut pentru plictiseală, o combinație rezonabilă pentru cruzimea criminală.

Criminali celebri din zodii mutabile includ pe Jeffrey Dahmer (Gemeni), Ed „Psycho” Gein (Fecioară), clovnul ucigaș John Wayne Gacy (Pești), Ted Bundy (Săgetător), Aileen „Monstrul” Wuornos (Pești), Charles Starkweather (Săgetător), Larry Eyler (Săgetător), David „Fiul lui Sam” Berkowitz (Gemeni), Richard „Night Stalker” Ramirez (Pești), Andrew Cunanan (Fecioară), Otis Toole, Albert „Strangulatorul din Boston” DeSalvo (Fecioară), Randy Kraft (Pești) și Dennis Rader (Pești).

Semnele mutabile sunt guvernate de Mercur, Jupiter și Neptun, respectiv. Mercur este asociat cu tiparele de gândire, comunicarea și mania, Jupiter cu abundența și excesul, iar Neptun cu visele și iluziile. Criminalii în serie manifesta unele dintre tendințele întunecate ale guvernatorilor lor. Ca adulți, sunt dependenți de fanteziile lor (Neptun), au o lipsă de empatie, o dorință constantă de stimulare (Mercur), o lipsă de obiective externe în viață, un autocontrol scăzut (Jupiter) și un simț redus al puterii personale. Lipsa de empatie sau remușcări (Neptun), farmecul superficial (Mercur) și autoaprecierea exagerată (Jupiter) sunt caracteristici ale psihopatiei.

Criminalii în serie provin din toate categoriile sociale. De exemplu, unii criminali, precum Ted Bundy, preferă să-și transporte victimele cu mașina, în timp ce alții, precum John Wayne Gacy sau Jeffrey Dahmer, preferă să-și ia viața victimelor în confortul propriei case.

Fiecare criminal are și o personalitate unică. Ed Gein, o Fecioară, era cunoscut pentru timiditatea sa, un atribut comun pentru cei născuți sub acest semn, în timp ce Carl Panzram, un Rac, era cunoscut pentru că era deosebit de morocănos. Și, dacă ar conta, mulți dintre cei mai faimoși criminali în serie se întâmplă să fie Pești, un semn cunoscut pentru farmecul său, dar și pentru imprevizibilitatea sa emoțională.

Te-ai născut dimineața, la prânz sau seara? Iată ce puncte forte ai, conform astrologiei!

Majoritatea criminalilor în serie nu aparțin unui semn zodiacal specific, ci mai degrabă unei modalități.

Gemenii au minți viclene și imaginații curioase, care, în cel mai bun caz, îi fac să fie interlocutori plini de viață. În ceea ce privește crimele, aceste înclinații pot produce un criminal hiper verbal care își scrie propriile scrisori de la fani, batjocorește poliția și aruncă crimele pe câini satanici, cum a făcut ucigașul „Fiului lui Sam”, David Berkowitz.

Semn de pământ mutabil, Fecioarele sunt un tip muncitor și exigent, obsedate de detalii, de găsirea de tipare, de sintetizarea informațiilor și de îmbunătățirea a tot ce întâlnesc. Ele excelează ca detectivi, parteneri atenți și organizatori de dulapuri și coboară teribil de jos sub forma unui psihopat meticulos, iubitor de mame și creator de costume din piele umană, precum Ed Gein. Susțin că probabil există mult mai mulți criminali în serie Fecioară care au scăpat de justiție datorită preciziei, planificării și scenelor impecabile ale crimelor.

Săgetătorii, fiind guvernați de Jupiter, sunt predispuși la exces și aventură și devin euforici când sunt implicați în comportamente riscante. Acest lucru se poate manifesta ca un tip iubitor de călătorii lungi, de povești spuse la drum lung sau ca un criminal în serie. De exemplu, Ted Bundy, cu Soarele și Luna în acest semn.

Peștii sunt profund conectați cu conștiința colectivă și plutesc pe curenții viselor și a  coșmarurilor Acest lucru se poate manifesta prin picturi, iubire, poezie sau nihilism banal. Peștii sunt predispuși să își lase emoțiile și iluziile să îi domine, iar în cea mai întunecată formă a lor, acest lucru arată ca trăirea alături de voci interioare în timp ce își trăiesc fanteziile sexuale violente, precum Richard Ramirez și clovnul nebun John Wayne Gacy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?