Astrologia, instrumentul care poate SCHIMBA societatea aşa cum o ştim
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologia nu este o ghicitorie sau un truc de magie, este un limbaj simbolic vechi și o artă de vindecare care a fost esențială pentru strămoșii noștri. Astrologia este un instrument de ghidare care deține potențialul de a lansa umanitatea într-o nouă paradigmă de conștientizare și interconectare. Cu toții suntem astrologi într-un mod unic și a ne aminti acest lucru înseamnă să ne revendicăm relația cu natura.

Cunoscutul astrolog Virginia Rosenberg a punctat rolul astrologiei în societate în cadrul unui eveniment TEDx.

"Te-ai întrebat vreodată cine eşti şi ce faci pe această lume? Care este scopul tău? Care sunt darurile tale înnăscute? După ce am făcut citiri pentru clienţi din toată lumea, sunt foarte mulţi oameni care pun aceste întrebări, iar astrologia poate schimba felul în care trăieşti. 

Umanitatea suferă de un nivel adânc de deconectare. Suntem distraşi şi distanţi faţă de propria noastră persoană, faţă de ceilalţi şi faţă de lume. Din fericire, avem un antidot: conectarea! Conectarea la propria noastră persoană, conectarea cu ceilalţi şi conectarea la ceva mai mare decât noi.

Ce este astrologia?

Este studiul felului în care corpurile cereşti ne influenţează viaţa pe Pământ. Şi nu este nimic nou. Astrologia există de milenii. Este o filozofie ce susţine că totul este interconectat şi animat. Iar astrologia nu este liniară. Corpurile cereşti se mişcă în modele circulare, spiralate şi oglindesc felul în care funcţionează viaţa.

Astrologia este adesea discreditată că nu este o ştiinţă, dar problemele cu care se confruntă societatea astăzi nu se vor rezolva prin ştiinţe reale, reducţioniste. De fapt, a vedea viaţa doar dintr-o singură perspectivă ne-a adus într-o calamitate, în care oamenii trăiesc vieţi nesustenabile. Ce avem nevoie este să integrăm şi viziuni holistice, iar astrologia este una dintre acestea.

Cuvântul astrologie vine din două cuvinte greceşti: astro şi logos, care înseamnă ordine cosmică, logica stelelor sau povestea din cer. Sugerează că ceea ce se întâmplă în spaţiu nu este întâmplător. Dimpotrivă, ceea ce pare haos, este foarte organizat.

Logos înseamnă poveste. Poveştile sunt foarte puternice, atât de mult, încât stabilesc temelia vieţii noastre. Societatea noastră trăieşte pe baza unor naraţiuni stabilite de comun acord, precum aceea că trebuie să muncim să ne câştigăm traiul. 

Astro logos spune că cerul vorbeşte mereu cu noi şi dacă noi învăţăm să ascultăm poveştile scrise în cer, am putea să ducem societatea la un nivel mai sustenabil şi aliniat cu natura.

Poveştile ne spun istoria, ne spun de unde am venit, ne oferă un context pentru locul unde ne aflăm şi ne permite să alegem unde mergem mai departe. 

Astrologia conţine o bogăţie de dovezi care comprimă poveştile umanităţii. 

Aşa că, tot ce făceau strămoşii noştri era să trăiască pe Pământ, să îşi trăiască vieţile, să se uite pe cer şi au creat poveşti, legende şi arhetipuri din aceste experienţe. Aceste arhetipuri conţin adevăruri care ne dezvăluie cine suntem. Aţi fi surprinşi ce puteţi afla din aceste arhetipuri", potrivit astrologului Virginia Rosenberg.

Cine este Virginia Rosenberg?

Virginia Rosenberg este un astrolog intuitiv, scriitor, profesor și lector. Cu o experiență în antropologie și studii post-coloniale, interesul ei principal este vindecarea naturală a sinelui și a societății. Virginia a efectuat mii de lecturi pentru clienți la nivel internațional. Scrierile ei sunt folosite ca instrumente de predare în comunitățile spirituale din întreaga lume. Ea oferă ateliere, cursuri și retrageri și este astrolog rezident pentru mai multe organizații. Filosofia taoistă, dansul și practicile de alchimie interioară îi informează perspectiva.

Urmăreşte aici discursul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel