Astrolog Cam White. Ce aduce Mercur retrograd pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
În luna august, ne vom confrunta cu retrogradarea lui Mercur. Aflăm de la Cam White, astrolog american, ce aduce această retrogradare pentru fiecare zodie și ascendent!

Mai întâi, Mercur va retrograda în semnul Fecioarei, pentru ca mai apoi să se întoarcă în Leu.  Evenimente din trecut vor reveni în viața noastră și ne readuc persoane din trecut. Proiectele vor fi încetinite, iar întârzierile și anulările vor deveni frecvente. Concediul poate fi perturbat de evenimente neprevăzute, iar comunicarea va întâmpina dificultăți, inclusiv probleme tehnice cu telefoanele și laptopurile. Transportul va suferi de întreruperi și întârzieri. Dacă faci comenzi online, va fi necesar să verifici statusul acestora mai des. Cei cu Mercur retrograd în harta natală, în special în semne de pământ și apă, vor putea beneficia de această perioadă.

Iată ce ne spune astrologul Cam White!

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți poți schimba programul pentru a include mai multă joacă și distracție. Totodată, ar putea apărea probleme cu copiii care vor aduce întârziere legate de munca ta. Probleme pot apărea și când vine vorba de mașină, vecini sau doar de programul tău în general. Proiectele pe care le ai în desfășurare, vor fi prea multe deodată. Va fi greu să echilibrezi totul. Ar putea surveni și cheltuieli neașteptate.

Taur/Ascendent în Taur

 În ceea ce privește zona plăcerii și a romantismului, pot apărea întârzieri sau o vei reanaliza. Pot apărea probleme cu copiii sau cu părinții. De exemplu, fereastra din camera copilului tău se poate sparge, iar acum va trebui să doarmă cu tine pentru o vreme. Cu Mercur retrograd, nici situația de locuit și nici relațiile cu familia nu vor fi pe placul tău. Mai mult decât atât, o cheltuială mai mare poate apărea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Apar probleme de comunicare cu familia și întârzieri cu privire la casa ta. Poți simți nevoia să te răzvrătești și să spui lucruri pe care nu le crezi. Apar multe drame. O să fii destul de supărat.

Rac/Ascendent în Rac

Întâmpini dificultăți cu mașina. În plus, în ceea ce privește banii, apare o întârziere. Este posibil să aibă de-a face cu un prieten, poate îi oferi un împrumut. Vor exista greșeli mari de comunicare. Totodată, o să te încerci să îți amâni furia. Un lucru trebuie să ții minte. Chiar dacă apar cheltuieli mari, nu vei rămâne toată viața sărac.

Leu/Ascendent în Leu

Vei vedea probleme în ceea ce privește planul financiar. De exemplu, salariul îți poate fi plătit mai târziu sau apare o cheltuială pe care nu ai anticipat-o.  Cu Mercur retrograd în semnul tău, poți spune lucruri pe care nu le crezi. Sau să faci o afirmație care nu iese așa cum ți-ai dorit. Provocări pot apărea și în ceea ce privește cariera.  Conflicte aprinse pot izbucni între tine și prietenii tăi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

O să îți strici programul, nu o să comunici cum trebuie și te vei vedea pe tine într-un alt mod.  Se poate să ți se spună ceva care te va face nesigur pe tine. În plus, s-ar putea să te auto-sabotezi. Poate exista o mare bătălie între obiceiurile tale și convingerile pe care le ai. Încerci să îți dai seama dacă te poți elibera de convingerile nesănătoase. Există șansa să muncești prea mult.

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți reanalizezi sistemul de credințe și felul în care faci lucrurile. Poate fi un lucru care îți va produce confuzie. Este posibil să realizezi că nu toți prietenii tăi sunt ceea ce par a fi.  Vor exista perturbări între resursele partajate și prieteni. O să îți pui la îndoială credința.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Comunicarea cu prietenii nu va fi cea mai bună. Totodată, apar întârzieri sau neînțelegeri în domeniul profesional.  Un coleg sau un șef îți poate crea probleme. Poți simți că e vremea să demisionezi. Nu îți lua prea multă responsabilitate în ceea ce privește resursele altora.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Apar schimbări de planuri și întârzieri la locul de muncă. O să reanalizezi modul în care te expui lumii și care îți sunt convingerile. Apar o mulțime de întreruperi în programul tău. Poate fi din cauza călătoriilor, a învățatului sau a lucrurilor care implică social-media. Când vine vorba de relații, o să apară conflicte.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Apar întârzieri care vor avea legătură cu resursele altora. De exemplu, dacă ești divorțat, pot apărea probleme cu plătirea pensiei alimentare sau o schimbare în orele de vizită a copilului. Pot apărea probleme și când vine vorba de muncă sau investiții. Dacă muncești prea mult, ai grijă la eventuale accidentări.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În ceea ce privește relațiile pe care le ai, apar multe probleme de comunicare. Poate fi vorba de partenerul romantic sau de cineva de la muncă. Există o perturbare majoră în ceea ce privește relațiile tale și situația de locuit. Nu este un moment bun pentru a încerca să readuci romantismul în relație.  Nici planul intim nu va fi pe placul tău.

Pești/Ascendent în Pești

Intervine o schimbare în modul tău de a comunica cu partenerul. Munca și rutina ta vor suferi și ele niște ajustări. Oamenii și situația de locuit pot provoca schimbări care îți vor afecta munca. S-ar putea să ai probleme cu părinții, comunitatea sau vecinii.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?