Astrogramă Jill Biden. Trioul Soare-Lună-Marte în Gemeni, aspect CHEIE
Autor: Daniela Simulescu | Dată: 07 mai, 16:00
Portret astrologic Jill Biden. 

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, s-a născut pe 3 iunie 1951, în Hammonton, New Jersey. În momentul în care i-am deschis astrograma, trebuie să recunosc faptul că am rămas uimită. Astrele nu se puteau așeza mai bine pentru o persoană cu experiența sa de viață. În primul rând, observăm că este o nativă Gemeni. Deci dornică de informații, curioasă, cu plăcere pentru educație, dar și cu o capacitate de adaptare uimitoare. Să nu uităm faptul că este încă profesoasă. Luna se afla în Gemeni. Deci Jill Biden este foarte rațională, cerebrală, se poate detașa în momentele grele astfel încât să poată lua o decizie, simte nevoia să comunice și să îi asculte pe ceilalți. 

Mercur se afla în Taur. Are o gândire metodică, o memorie bună, un ritm de viață bine stabilit și un mod de a comunica blând. 

Venus se afla în momentul nașterii în semnul Racului. Jill Biden iubește să fie mamă și să fie în preajma copiilor. Viața ei ei este strâns legată de ideea de familie. Această poziție a planetei Venus le face pe femei diafane, romantice, sensibile, devotate, protective, hrănitoare, generoase, sufletiste, pline de compasiune. 

Marte, planeta acțiunii, se afla în semnul Gemenilor. Este preocupată de comunicare, logică, discuții. Capătă energie în preajma apropiaților, este sociabilă, preferă varietatea persoanelor cu care se conectează.

Cu trio-ul Soarele/Luna/Marte în Gemeni, Jill Biden este o profesoară care se adaptează de la elev la elev, de la perioade la perioade și una care învață de-a lungul vieții. Nu doar pe alții, dar și pe ea. 

Nodul Sud în Fecioară și Nodul Nord în Pești sunt responsabile pentru sprijinul celor defavorizați, bolnavi și neîndreptățiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ascund nativii cu LUNA în semne de PĂMÂNT

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela...

Ce ascund nativii cu Luna în semne de AER

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela...

Secretele nativilor cu LUNA în semne de FOC

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela...

Ce ascund nativii cu Ascendent în semne de PĂMÂNT?

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela...

PUTEREA SECRETĂ a nativilor cu ASCENDENT în zodii de APĂ

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef...

SECRETELE nativilor cu ASCENDENT în semn de AER

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?