Astrogramă Jill Biden. Trioul Soare-Lună-Marte în Gemeni, aspect CHEIE
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Portret astrologic Jill Biden. 

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, s-a născut pe 3 iunie 1951, în Hammonton, New Jersey. În momentul în care i-am deschis astrograma, trebuie să recunosc faptul că am rămas uimită. Astrele nu se puteau așeza mai bine pentru o persoană cu experiența sa de viață. În primul rând, observăm că este o nativă Gemeni. Deci dornică de informații, curioasă, cu plăcere pentru educație, dar și cu o capacitate de adaptare uimitoare. Să nu uităm faptul că este încă profesoasă. Luna se afla în Gemeni. Deci Jill Biden este foarte rațională, cerebrală, se poate detașa în momentele grele astfel încât să poată lua o decizie, simte nevoia să comunice și să îi asculte pe ceilalți. 

Mercur se afla în Taur. Are o gândire metodică, o memorie bună, un ritm de viață bine stabilit și un mod de a comunica blând. 

Venus se afla în momentul nașterii în semnul Racului. Jill Biden iubește să fie mamă și să fie în preajma copiilor. Viața ei ei este strâns legată de ideea de familie. Această poziție a planetei Venus le face pe femei diafane, romantice, sensibile, devotate, protective, hrănitoare, generoase, sufletiste, pline de compasiune. 

Marte, planeta acțiunii, se afla în semnul Gemenilor. Este preocupată de comunicare, logică, discuții. Capătă energie în preajma apropiaților, este sociabilă, preferă varietatea persoanelor cu care se conectează.

Cu trio-ul Soarele/Luna/Marte în Gemeni, Jill Biden este o profesoară care se adaptează de la elev la elev, de la perioade la perioade și una care învață de-a lungul vieții. Nu doar pe alții, dar și pe ea. 

Nodul Sud în Fecioară și Nodul Nord în Pești sunt responsabile pentru sprijinul celor defavorizați, bolnavi și neîndreptățiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel