Astrogramă Delia: Conjuncție Venus-Nodul Sud
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic al Deliei!

Aștept de ceva timp momentul acesta! Delia este poate artista mea preferată din România. Și după ce vei citi detaliile din astrograma sa natală, îți vei da seama cu siguranță de ce zic asta. Nu am ales momentul întâmplător. Aseara am asistat la un concert în cadrul căruia mi-am dat seama încă o dată de magnetismul, carisma și energia debordante. 

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în București. Este cântăreață, compozitoare și vedetă de televiziune. 

A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, după care și-a continuat studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Și-a început cariera muzicală în 1999, când avea doar 17 ani, în cadrul formației N&D. Hitul “Vino înapoi” a avut o parte specială în adolescența mea. 

Observăm că este o nativă Vărsător. Adică o fire destul de rebelă, independentă, idealistă, revoluționară, excentrică, vizionară, sociabilă, deține un spirit inovator fantastic, care iese tot timpul din șabloane. 

Luna, astrul care arată partea emoțională, se afla în semnul Leului. Deci nevoia ei interioară este una de a primi atenție, validare, respect, apreciere. Aplauze cu alte cuvinte! Deține o creativitate debordantă, expresivitate, și un mod artistic/dramatic de manifestare. Plus personalitatea îndrăzneață. Și atracția către comedie. 

Foarte interesant este faptul că Soarele și Luna se aflau în opoziție de semn. Pe de o parte, vrea să nu urmeze deloc ce îi spune societatea, dar pe de altă parte are nevoie și de validare din partea publicului și succes. Nu vreau să mă gândesc cât efort a depus în a echilibra cele două energii! Cert este un lucru: nu îi place să i se dea ordine!

Mercur, planeta comunicării, se afla în semnul Vărsătorului, în momentul nașterii Deliei. Și era și retrograd! Ce ne spune asta? Că are o minte foarte vie, tolerantă și că îi place să șocheze prin cuvintele/declarațiile/versurile sale. De altfel, ne-am obișnuit în ultimii ani cu unele replici ale sale de pe rețele sociale. În plus, va veni întotdeauna cu alte idei reformatoare. Scandaloase din când în când! 

Prezența lui Venus în Capricorn i-a acordat dorința de a avea relații lungi, stabile și serioase. Dar și plăcerea pentru podoabele și hainele de calitate. Șochează prin ținutele sale, dar transmite de fiecare dată și mesaje. Are un stil vestimentar propriu și la care nu a renunțat niciodată. Și încă ceva: are un spirit antreprenorial extraordinar. Și-a contruit cariera pas cu pas. Este incredibil de loială și rezistentă și genul de persoană pe care te poți baza cu adevărat.

Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, se afla în semnul Balanței. Încă un indicator al simțului estetic. Cântărește destul de bine orice decizie și caută să împace toate părțile. Este manierată, politicoasă, romantică, rafinată și este de gașcă. Că din când în când, mai este și nehotărâtă, asta e! Marte se afla în conjuncție cu asteroidul Pallas Athena, aspect ce îi conferă capacitatea de a jongla în mod egal cu energia feminină și cea masculină. Și o forță de seducție uimitoare!

Aspectul cheie al astrogramei este conjuncția Venus-Nodul Sud în Capricorn! Am putea spune că acesta este “responsabil” pentru talent, calități artistice, frumusețe și abilitatea de a se implica doar în colaborări care îi asigură continuitatea și succesul de fiecare dată. Este prudentă, ambițioasă din punct de vedere material și este destinată să ajungă departe. Profesionistă, responsabilă și serioasă. 

Delia are toate datele astrologice pentru a fi adorată de publicul său!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel