Arborele tău în Horoscopul Celtic. Ce copac ești în funcție de data nașterii
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrologia celtică se bazează pe ideea că timpul nașterilor noastre este legat de formarea personalității și comportamentului nostru. Sistemul astrologic al arborelui celtic a fost dezvoltat din cunoștințele druizilor despre ciclurile pământului și legătura lor profundă cu copacii. Ei credeau că arborii cuprind o înțelepciune infinită și că propriile noastre personalități umane pot fi asociate cu diferite tipuri de copaci.

Ce arbore te reprezintă? O salcie plângătoare? Sau un stejar puternic? Află ce tip de copac eşti în horoscopul Celtic, după data naşterii tale!

Mesteacăn - Realizatorul: 24 decembrie - 20 ianuarie

Semnele de mesteacăn sunt adesea foarte motivate și îi motivează pe ceilalți. Căutați întotdeauna mai mult, căutați orizonturi mai bune și atingeţi ţeluri mai înalte. Semnele de mesteacăn (la fel ca arborele propriu-zis) sunt tolerante, dure și rezistente. Sunteți capabili și sunteți lideri naturali, preluați adesea comanda atunci când o situație necesită conducere. Când sunteți în contact cu partea voastră mai sensibilă, aduceți și frumusețe în spații sterpe, luminând o cameră cu farmecul şi inteligența dvs. Mesteacănul este compatibil cu Viţa de vie şi Salcia.

Sorb - Gânditorul: 21 ianuarie - 17 februarie

Aceștia au o minte filosofică. Cei cu energie de sorb sunt vizionari plini de gânduri, cu idealuri înalte. Gândurile tale sunt originale și creative, atât de mult încât alții te pot înțelege greșit. Deși poate că păreți a fi o persoană mai rece, ardeți din interior cu idealurile voastre pasionale. Această pasiune interioară vă oferă motivație pe măsură ce vă croiți drum prin viață. Aveți o abilitate naturală de a transforma situațiile și oamenii din jur prin simpla voastră prezență. Sunteți extrem de influenți și o faceți în mod natural, ceilalți fiind atrași de modul vostru de gândire și de felul unic prin care vedeți fiecare situație. Un Sorb se înţelege bine cu semnele Iederă și Păducel.

Frasin - Vrăjitorul: 18 februarie - 17 martie

Aceşti nativi sunt gânditori liberi. Semnele Frasin sunt creative, intuitive și talentate. Acest semn are tendința de a fi uneori retras, dar asta doar pentru că are nevoie de timp pentru a-și analiza lumea interioară, sentimentele. Sunteți în legătură cu muza dvs. și vă inspirați cu ușurință din natură. La fel, inspirați oamenii şi aceştia vă caută pentru personalitatea voastră încântătoare. Aveți un puternic interes pentru artă, scriere (în special poezie), știință și teologie, spiritualitate. Sunteți într-o stare constantă de auto-înnoire și rareori puneți preț pe ceea ce cred ceilalți despre voi. Semnele Frasin se asociază bine cu semnele Salcie și Trestie.

Arin - Pionierul: 18 martie - 14 aprilie

Ești cel care îi pune pe jar pe toți cei din jurul tău, ai capacitatea de a muta munții din loc, dar și de a câștiga ușor prieteni. Semnele de Arin sunt fermecătoar și se înţeleg ușor cu multe personalități. Cu alte cuvinte, te înțelegi cu toată lumea și tuturor le place să stea cu tine. Acest lucru se poate datora faptului că Arinii sunt încrezători în forțele proprii. Această încredere în sine este contagioasă, alte persoane recunosc instantaneu această calitate. Semnele de arin sunt foarte concentrate pe ceea ce fac și nu le place să piardă timpul. Sunt motivați de acțiune și rezultate. Arinii se înţeleg bine cu semnele Păducel, Stejar și chiar Mesteacăn.

Salcie - Observatorul: 15 aprilie - 12 mai

Salciile sunt extrem de creative, intuitive și inteligente. Aveți o înțelegere profundă a ciclurilor și știți că toate lucrurile vin la timpul lor. Această modalitate de a vedea lumea vă oferă o perspectivă realistă asupra lucrurilor și vă face să fiți mai răbdători decât majoritatea semnelor copacilor. Inteligența dvs. vine cu o abilitate naturală de a păstra cunoștințele și adesea reușiți să îi impresionați pe ceilalți cu inteligența de care dați dovadă. Semnele de Salcie sunt pline de potențial, dar au tendința de a cădea uneori în capcana fricilor. Dacă reușesc să se vadă pe sine și să depășească temerile, aceste semne vor străluci la adevăratul lor potenţial și vor cunoaște succesul.. Salciile sunt compatibile cu Mesteacăn și Iederă.

Păducel - Iluzionistul: 13 mai - 9 iunie

Semnele de Păducel din astrologia arborelui celtic nu sunt deloc ceea ce par a fi. Personalităţile lor externe și interne pot fi destul de diferite una de cealaltă. Au pus la încercare zicala „Nu judeca niciodată o carte după copertă”. În timp ce trăiesc o viață aparent mediocră, Păduceii poartă în interior pasiuni aprinse și flăcări creative inepuizabile. Sunt stăpâni pe sine și se pot adapta cu ușurință la majoritatea situațiilor de viață. Semnele Păducel sunt curioase și interesate de educație permanentă. Au un simț sănătos al umorului și o înțelegere clară a ironiei. Cu o perspectivă uimitoare, au o capacitate puternică de a vedea imaginea de ansamblu. Semnele Păducel se potrivesc bine cu nativii Frasin.

Stejar - Stabilizatorul: 10 iunie - 7 iulie

Cei născuți sub semnul astrologic al arborelui celtic al Stejarului au un dar special de putere. Simt nevoia să îi protejeze pe ceilalți și adesea devin mesagerul celor care nu au curaj să își facă vocea auzită. Grijuliu, generos și de ajutor, emanați încredere ușor și presupuneți în mod natural că totul va avea un rezultat pozitiv. Aveți un profund respect pentru istorie și strămoși. Semnele de stejar au nevoie de structură și de multe ori vor depune eforturi mari pentru a câștiga sentimentul de control în viața lor. Semnele sănătoase din Stejar trăiesc o viață lungă, plină și fericită. Se bucură de familii numeroase și sunt implicați în rețele sociale și comunități mari. Semnele de Stejar se potrivesc bine cu semnele Frasin, Trestie și Iedera.

Copacul Sfânt - Liderul: 8 iulie - 4 august

Printre semnele astrologice ale arborelui celtic, Copacul Sfânt este unul de statut regal. Semne nobile și pline de inteligenţă, ocupă poziții de conducere și putere. Dacă sunteți un Copac Sfânt, treceţi peste provocări cu ușurință și depășiți obstacolele cu abilități și tact rar întâlnit. Când întâmpinați situații conflictuale și piedici, rămâneți vigilenți pentru a vă atinge obiectivele finale. Oamenii vă privesc și vă urmăresc ca fiind un lider, deoarece rar cunoașteți înfrângerea. Sunteți competitiv și ambițios chiar și în cele mai obișnuite situații. Sunteți generos, bun și afectuos. Puteți alege semnele Frasin și Arborele Bătrân pentru echilibru și parteneriat.

Alun - Cunoscătorul: 5 august - 1 septembrie

Semnele Alun sunt extrem de inteligente, organizate și eficiente. Ca şi Copacul Sfânt, ești înzestrat în mod natural în mediul academic și excelezi în tot ceea ce înseamnă studii. De asemenea, ai capacitatea de a păstra informații de a-ți aminti sau de a recita și expune subiecte pe care le-ai memorat. Îți cunoști datele și ești întotdeauna bine informat. Ai un ochi bun pentru detalii, care uneori poate duce la o nevoie de ordine și control. Te pricepi și la numere, știință și subiecte care necesită abilități analitice. Deși îți plac regulile, de obicei le faci mai degrabă decât să le joci. Semnele Alun se alătură armonios semnelor Păducel. 

Viţă de vie : 2 septembrie - 29 septembrie

Semnele de Viță de vie se nasc în jurul echinocțiului de toamnă, ceea ce face personalitatea lor să fie destul de imprevizibilă. Puteți fi plini de contradicții și sunteți adesea indecişi. Acest lucru se datorează capacității de a vedea ambele părți ale poveștii și de a empatiza cu fiecare parte în mod egal. Vă este greu să alegeți  deoarece puteți vedea mereu partea bună în orice. Există, totuși, domenii în viața ta despre care ești destul de sigur. Acestea includ lucruri mai fine ale vieții, cum ar fi mâncarea, vinul, muzica și arta. Farmecul și eleganța ta te conduc să te regăsești în locuri publice unde alții îți pot admira stilul și starea de spirit. Semnele de viță de vie se potrivesc bine cu semnele Salcie și Alun.

Iedera - Supravieţuitorul: 30 septembrie - 27 octombrie

Ca Iederă, cea mai de preț abilitate este de a depăși toate obstacolele. Aveți un intelect ascuțit, dar și mai evidentă este compasiunea și loialitatea față de ceilalți. Aveți o natură dăruitoare și sunteți întotdeauna acolo pentru a da o mână de ajutor. V-ați născut într-un moment al soarelui în declin, astfel încât viața pare să fie dificilă uneori. Cu toate acestea, îndurați vremuri tulburătoare cu perseverență tăcută și grație sufletească. Sunteți un vorbitor blând şi aveți un spirit inteligent. Fermecător și carismatic vă faceți remarcat prin unicitate și originalitate în mediile sociale. Semnele de Iederă sunt atrase de semnele de Stejar şi Frasin.

Trestie - Inchizitorul: 28 octombrie - 24 noiembrie

Trestiile sunt păstrătorii secretelor. Sapi adânc în sensul real al lucrurilor și descoperi adevărul ascuns sub straturile de distragere a atenției. Când este nevoie să ajungem la miezul problemei, cu siguranță semnul Trestie va găsi miezul. Îți place o poveste bună și poți fi ușor atras de bârfe, scandaluri, legendă și tradiție. Aceste tendințe te fac, de asemenea, un excelent istoric, jurnalist, detectiv sau arheolog. Iubești oamenii pentru că reprezintă o diversitate de semnificații pe care trebuie să le interpretezi. Semnele de Trestie se unesc bine cu semnele de Frasin sau Stejar.

Testul arborelui. Desenează un copac și află ce spune desenul tău despre tine

Arborele bătrân - Căutătorul: 25 noiembrie - 23 decembrie

Aceste semne tind să fie iubitoare de libertate și uneori par a fi puțin sălbatice în comparație cu celelalte semne astrologice ale copacului celtic. În anii tinereţii, este posibil să fi trăit viața pe banda rapidă, fiind „căutător de senzații tari”. Ești adesea judecat greșit deoarece ai tendința de a te retrage din când în când în ciuda naturii tale extrovertite. Ai tendința de a fi foarte atent la ceilalți și te străduiești cu adevărat să fii de ajutor. Aceste acte de asistență sunt uneori împiedicate de onestitatea ta brutală. Se potrivesc bine cu semnele Arin și Copacul Sfânt.

Ai citit și despre Copacii sacri sau felul în care religia salvează natura în India. Șerpii, simbol al renașterii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Pixabay.com

Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană!

pixel