Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii ȘARPE
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Șarpe!

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Tigru!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șarpele este adesea descris ca fiind flexibil. Printre caracteristicile pozitive ale celor născuți în Anul Șarpelui se numără înțelepciunea, discreția, agilitatea, atractivitatea și empatia. Pe de altă parte, există o tendință către lenevie, lăcomie, aroganță și autoadmirație. Aceștia sunt cunoscuți pentru abilitățile lor psihice remarcabile, fiind capabili să înțeleagă profund alți oameni, până la punctul în care pare că pot citi gândurile acestora. Cu toate acestea, trebuie să fii atent în preajma lor, deoarece nu vor ezita să se răzbune dacă îi rănești, fie și accidental.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Șarpe în Anul Dragonului de Lemn!

Ar trebui să acorzi mai multă atenție zonei de sănătate, informează astrologul. Mergi la investigații dacă te confrunți cu o afecțiune de mai multă vreme.

Ți se recomandă să te expui la soare pentru a combate condițiile legate de stres și este subliniată importanța sentimentului de acceptare și iubire.

Sunt și vești bune pentru tine. Vei avea parte de prosperitate, o să știi cum să rezolvi problemele la locul de muncă și în relație. Dacă ai o afacere, numărul tău de clienți va crește, dar și veniturile multiple. 

În domeniul academic, o să acumulezi mai multe cunoștințe. O să ai abilitatea de a te face plăcut. Vei fi popular și prosper. Poți reuși să ajungi chiar și faimos.

Când mergi în zone aglomerate, fii cu băgare de seamă la furturi.  Ai un an plin de emoție, după cum spune Nicoleta Ghiriș.

Ai citit și Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel