Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii IEPURE
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Iepure!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

Persoanele născute în Anul Iepurelui sunt cunoscute pentru natura lor blândă, elegantă și amabilă. Sunt considerate printre cele mai norocoase din toate zodiile și se bucură de distracție. Cu toate acestea, acești nativi pot manifesta și egoism în urmărirea propriilor dorințe. Iepurele este asociat cu longevitatea, discreția și norocul. Cei născuți sub acest semn sunt caracterizați de bunătate, prietenie, inteligență, prudență, pricepere, delicatețe și viteză în acțiuni, trăind adesea mult. Evită confruntările și preferă să găsească soluții prin compromis și negociere. Totuși, în plan negativ, aceștia pot avea tendința de a fi superficiali, încăpățânați, melancolici și excesiv de discreți.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Iepure în Anul Dragonului de Lemn!

În anul 2024, vei fi vânătorul succesului în toate direcțiile, conform Nicoletei Ghiriș. 

Anul trecut, a avut o vibrație joasă energetic pentru tine și probabil te-ai confruntat cu câteva probleme de sănătate. În Anul Dragonului de Lemn, ți-ai putea găsi leacul pentru anumite afecțiuni.

Cei care au avut un 2023 dificil ar trebui să țină minte că schimbarea norocului va fi graduală la început, însă vor observa o transformare semnificativă în cea de-a doua jumătate a anului.

Este un moment propice pentru auto-dezvoltare și pentru a dobândi noi abilități, care ar putea fi benefice pentru cariera ta.

Câștigă bani într-un mod pragmatic. Muncește din greu și vei culege roadele.

În ceea ce-i privește pe cei care sunt într-o relație, ar putea fi momentul ideal să își pună în discuție căsătoria și copiii, dacă aceasta corespunde planului lor de viață.

Stai departe de violența fizică și verbală deoarece te-ar putea duce la pierderi materiale. S-ar putea să ai o sensibilitate mai mare legată de emoțiile negative. Trebuie să ai grijă la gestionarea comportamentului pasiv-agresiv și la impulsivitate.

Ai putea să mergi într-o vacanță și să cauți recuperare atât fizică, cât și mentală.

Citește și Va fi un an plin de promisiuni pentru nativii acestei zodii. Apar multe oportunități pe plan profesional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel