Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii DRAGON
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Dragon!

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Tigru!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Ca simbol al poporului chinez, dragonul este asociat cu autoritatea și norocul. Persoanele născute în anul Dragonului sunt caracterizate drept puternice, binevoitoare, de succes, inovatoare, curajoase, sănătoase și pline de inițiativă. Cu toate acestea, pot avea o înclinație spre aroganță, scrutare excesivă, lipsă de tact, irascibilitate și prea multă încredere în sine. Dragonii sunt ambițioși și deștepți, având o înaltă încredere în propriile lor abilități și fiind adesea visători. Aceștia sunt recunoscuți pentru sinceritatea lor, chiar dacă uneori au o manieră aspră de exprimare.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Dragon în Anul Dragonului de Lemn!

Trebuie să fii mai precaut deoarece va exista o scădere a energiei. Îngrijește-te mai mult de problemele de sănătate, dacă știi că ai. Totodată, te-ai putea lupta cu lipsa încrederii în sine și nu-ți vei recunoaște forțele proprii.

Dacă te confrunți cu probleme de anxietate, consultă un specialist. Problemele de digestie și stomac pot să apară, dar pot fi gestionate printr-o alimentație regulată și conștientă. Pentru o stare generală de bine, se recomandă efectuarea unei detoxifieri a ficatului.

Cu toate acestea, poți realiza foarte multe lucruri. Ai putea avea parte de autoritate, putere, bunăstare, creativitate și să câștigi un statut social mai important. Vei putea să treci cu ușurință peste obstacole.

Îți recomandăm și Berbecul vrea să avanseze în carieră, iar Taurul să rămână pe loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel