Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii COCOȘ
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Cocoș!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoșul simbolizează fidelitatea și punctualitatea. Persoanele născute în anul Cocoșului sunt frumoase, cu o inimă generoasă, harnice, curajoase, independente, amuzante și sincere. Preferă să aibă o casă ordonată și organizată. În contrast, pot fi și arogante, mândre, persuasibile și sălbatice, fiind adesea înclinați să admire lucruri sau persoane în mod nechibzuit. Aceștia sunt cunoscuți pentru pasiunea lor pentru lux și pentru dorința de a fi în centrul atenției. Le plac obiectele care par scumpe, pe care le folosesc pentru a atrage atenția. Totodată, nu tolerează critici, mai ales legate de aspectul lor fizic, și reacționează prompt atunci când sunt criticați.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Cocoș în Anul Dragonului de Lemn!

Trebuie să fii precaut la condus și atunci când manevrezi obiecte contondente. Anul îți aduce ajutor de la autorități, atracție și capacitatea de a te face plăcut.

Totodată, în acest an vei putea să-ți rezolvi din probleme. Vei avea o reputație bună, recunoaștere și poți atrage oameni de ajutor. Dacă ai parteneri de afaceri, se anunță un viitor bun în colaborare.

Nicoleta Ghiriș recomandă mai multă atenție la comportamentul pasiv-agresiv și la resentimente. Pericolul poate apărea din cauza neglijenței și neatenției, dar și cheltuieli inutile.

În zona sănătății, trebuie să ai mai mare grijă, mai ales dacă știi că ai anumite afecțiuni mai puternice. Este recomandat să mergi la un consult. Prioritizează odihna, aerul proaspăt și alege o alimentație mai sănătoasă. 

Ferește-te de conflicte și dispute pe tot parcusul anului, spune astrologul. Acestea aduc energie negativă asupra ta. Gestionează izbucnirile de furie și manifestările emoționale.

Ai văzut și CINCI predicții șocante despre evoluția Inteligenței Artificiale în anul 2024?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel