Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii CAL
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii cal!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Calul se caracterizează printr-un spirit puternic și neînfricat, mereu orientat către atingerea unui obiectiv. Persoanele născute sub acest semn sunt inteligente, active, energice, cu o minte ageră și un simț al modei bine dezvoltat. Sunt agili, populari printre ceilalți și au abilitatea de a-i convinge pe aceștia. În ciuda acestor calități, pot fi uneori egoiști, aroganți și prea încrezători. Cei născuți în Anul Calului se bucură de independență și apreciază libertatea pe care o au. Sunt, de asemenea, deosebit de inteligenți, au o gândire deschisă și reușesc să-i distreze cu ușurință pe cei din jur. Cu toate acestea, atunci când se confruntă cu probleme dificile, este posibil să devină imaturi. Au tendința de a dori rezolvarea rapidă a oricărei situații dificile.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Cal în Anul Dragonului de Lemn!

Dacă ești singur,  ai prilejul de a găsi dragostea. Va fi un an plin de romantism, pasiune și atracție.

2024 poate aduce atât realizări, cât și autoritate. Vei găsi oameni potriviți și de ajutor. Dacă de-a lungul anului vei întâmpina haos, o să reusești să găsești și oportunități din acesta.

Se recomandă să faci activități în aer liber și menținerea limitelor pentru a preveni epuizarea. Ia regulat pauze de la situațiile stresante.

Trebuie să ai grijă la accidentări, răni, cât și la imunitatea scăzută, îmbolnăviri. Comunicarea va fi puțin mai dificilă. De asemenea, te-ai putea confrunta cu stagnare și instabilitate emoțională. Posibile probleme legale pot surveni.

În zona financiară, trebuie să fii atent la pierderi.

Vezi și Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel