Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii CÂINE
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Câine!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Câinele simbolizează loialitatea și onestitatea. Cei născuți în Anul Câinelui manifestă cele mai bune trăsături ale naturii umane, fiind onești, prietenoși, credincioși, loiali, inteligenți și responsabili. În același timp, pot fi percepuți ca fiind îngâmfați, reci și încăpățânați, care au dificultăți în relațiile sociale și fiind critici față de alții. Cu toate acestea, sunt cunoscuți pentru noblețea inimii lor, fiind persoane de încredere și loiale, care preferă armonia și evită conflictele. Totuși, dacă cineva îi rănește pe cei dragi, nu vor ezita să reacționeze.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Câine în Anul Dragonului de Lemn!

În zona familială, vor exista momente de bucurie. Mai mult decât atât, vei avea noroc financiar dacă pleci într-o călătorie.

Astrologul îți pune în vedere să fii atent la emoțiile negative, dar și la influențele rele din partea prietenilor. Lipsa de comunicare poate fi și ea o problemă pentru tine.

Recomandarea pentru nativii Câine să se concentreze pe alegeri alimentare mai bune și să-și facă timp pentru joacă. Creează un mediu casnic primitor.

Poți avea parte de creșteri salariale, promovări, redescoperirea credinței și să înveți cum să-ți gestionezi schimbările din viață.

Conform Nicoletei Ghiriș, ești zodia opusă Dragonului, vedeta anului. Poți întâmpina anumite momente de disconfort și lipsa de armonie. Dar și cheltuieli neașteptate pot surveni. Trebuie să fii mai precaut în acest an.

Cu toate acestea, poți culege și roadele lucrurilor benefice.

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel