Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii TIGRU
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce le rezervă anul 2023 celor care au semnul Tigrului în harta natală? Să nu uităm că suntem încă în Anul Tigrului, conform zodiacului chinezesc. Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, ne spune previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Ne aflăm încă în Anul Tigrului, până la data de 21 ianuarie. De pe 22 ianuarie, începe Anul Iepurelui de Apă, care va dura până la 9 februarie 2024.

Ca să înțelegi mai bine astrologia chineză, merită să fii atent la toate semnele din harta natală, care se pot identifica în funcție de anul nașterii, luna nașterii, ziua nașterii și ora nașterii. De exemplu, dacă te raportezi la animalul din an, faci referire la relația ta cu mediul exterior, la oportunitățile pe care le primești, la relațiile de iubire sau la legăturile cu familia.

Trebuie să reții următoarele lucruri despre cei patru piloni:

ANUL NAȘTERII are legătură cu mediul din exterior. La modul în care te raportezi la el, la lume în general, dar și la locul în care stai, la țară și la neamul extins.

LUNA NAȘTERII reprezintă cariera, serviciul, dar și familia restrânsă: părinții, frații și surorile. Orice animal avem în luna nașterii ne vorbește despre relația cu jobul.

ZIUA NAȘTERII ne vorbește despre viața noastră personală. Despre noi ca indivizi. Dacă vezi ce animal ai în ziua nașterii, acest lucru îți oferă dinamica din relațiile cu un anumit partener.

ORA NAȘTERII are legătură cu copiii, cu ceea ce lăsăm în urmă, cu averea, aspirațiile, ceea ce clădim.

Previziuni pentru nativii Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) în anul Iepurelui de Apă

Dacă începem anul cu luna februarie, aceasta este luna de Tigru, ne spune Octavian Sbârnă. Dacă ai Tigru oriunde în hartă (an, luna, zi, oră), atât Tigrul, cât și Iepurele, sunt din aceeași familie și din același element, al Lemnului.

Tigrul este cel care ține de conexiunea cu divinitatea, de inspirație sau de conceptele de dreptate versus nedreptate. Când ai Tigru în hartă, acel animal pare să aibă o lupă asupra lui. Asta înseamnă că spectrul care se ridică este unul de dreptate și nedreptate, corect versus incorect.

Deci, una dintre confruntările care pot apărea în 2023 este următoarea: tinzi să te simți nedreptățit, crezi că toată lumea are ceva împotriva ta în acest an.

Astrologul chinezesc îi invită pe cei cu Tigru în harta natală să înțeleagă că suntem mici ca oameni și că întotdeauna există ceva mai măreț deasupra noastră. Poate că nu știi chiar atât de bine cum ar trebui să funcționeze lumea sau univerul ca întreg.

Cele două organe sunt foarte strâns legate. Vorbim despre Iepure, care reprezintă colonul și Tigrul, care reprezintă plămânii. Când ele funcționează bine împreună, înseamnă că lucrurile sunt exact așa cum trebuie, că nu există nedreptate efectiv.

Pentru orice om care are Tigru în hartă, Octavian Sbârnă lansează invitația de a se gândi la ce este important. Care este esența lui și ce îl inspiră. Fiindcă toate aceste lucruri țin de plămâni și de colon. 

Dacă țin cont de aceste sugestii, cei cu anul de naștere al Tigrului o să aibă un an pozitiv în 2023.

Vezi și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii ȘOBOLAN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel