Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Porc/Mistreț
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 19 ian 2023, 09:43
Cum va fi anul 2023 pentru nativii care au semnul Porc/Mistreț în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Până să trecem la previziunile anului 2023, este important să fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă spune că: "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior și modul în care te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la luna naşterii, aceasta reprezintă jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Deci, orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca indivizi, în viaţa personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua naşterii? Asta iţi va oferi dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Porc/Mistreț (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) în anul Iepurelui de Apă

Octavian Sbârnă spune că Porcul face parte din triada Iepure-Capră-Porc, o combinație triplă armonică. Porcul reprezintă o combinație pozitivă. Așadar, anul 2023 aduce oportunități noi, deschidere. În acest an se pot întâmpla numeroase lucruri, iar nativii acestei zodii din horoscopul chinezesc au cu cine să colaboreze și au către ce să își canalizeze energia.

Indiferent unde ai acest animal în harta natală (an, lună, zi, oră), apar resurse, oameni și noi colaborări. Specialistul spune că este foarte important să știm ce atitudine avem când vine vorba despre lucruri pozitive. Nu este vorba doar de a sta liniștit, ci trebuie să înțelegi că atunci când oportunitățile îți bat la ușă, trebuie să fii foarte pregătit.

Binele nu reprezintă doar absența răului, ci este o modalitate pentru tine să performezi. Să te bucuri cât poți de mult de ceea ce îți aduce Universul. Fă loc oportunităților și creează-ți o strategie care să funcționeze. Ar fi bine să ai o atitudine potrivită, mai ales că ești un semn favorizat.

Norocul îți poate surâde în 2023!

Poate ești interesat și de: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Bivol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Anul Nou Chinezesc. Ce semnifică Iepurele de Apă?

Anul Nou Chinezesc începe azi, la 22 ianuarie! Părăsim...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Iepure

Am ajuns și la sărbătoriții acestui an! Pe 22 ianuarie...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Dragon

Ești un nativ cu semnul Dragonului în harta natală?...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri