Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Maimuță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ai semnul Maimuței în harta natală? Vezi ce îți rezervă 2023! Iată previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă, oferite de Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză.

Dacă ești un nativ Maimuță în zodiacul chinezesc, fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă: "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

De fapt, anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii are legătură cu jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi, în viaţa noastră personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua nașterii? El îți oferă dinamica din relaţiile intime cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016) în anul Iepurelui de Apă

Din punct de vedere tehnic, Maimuța nu are vreo legătură specială cu Iepurele, care este semn de Lemn. Maimuța face parte din elementul Metal și este cel mai slab element dintr-un an de Lemn. 

Așadar, Maimuța nu primește foarte multă energie de la Anul Iepurelui de Apă. Dacă ai Maimuță undeva în harta natală (an, lună, zi, oră), este posibil să fii ușor distras, să ai atenția în altă parte.

Energia principala din Maimuță se combină cu energia Iepurelui. Asta înseamnă că, deși aparent nu se întâmplă nimic, undeva într-o dinamică pe care o poți resimți pe parcurs, pot apărea câteva combinații ascunse. Îți poți da seama că te poți înțelege foarte bine cu o persoană și că ai multe în comun cu aceasta.

Poate apărea și o relație cu oportunitățile. De pildă, dacă ai semnul Maimuță în anul nașterii sau în luna nașterii, poate că nu apar unele concrete pentru tine. Dar, de fapt, indirect ajung în viața ta.

Maimuța este un animal bine aspectat, pozitiv. Ai putea să îți muți energia către micile semne care îți dau de gândit că vin noi oportunități sau provocări.

Poate ești interesat și de: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Cocoș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel