Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Iepure
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Am ajuns și la sărbătoriții acestui an! Pe 22 ianuarie trecem în Anul Iepurelui de Apă, care va dura până la 9 februarie 2024. Iată ce aduce 2023 pentru nativii Iepure și ce previziuni oferă Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză.

Este util să fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul tău extins.

Dacă ne raportăm la luna naşterii, aceasta reprezintă jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Află ce animal ai în ziua naşterii şi asta o să dea dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile, aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011) în anul Iepurelui de Apă

Pentru că este anul lui, Iepurele este văzut ca un animal care primește foarte multă putere. Așa că "puterea" reprezintă cuvântul cheie pentru acești nativi în 2023. Această latură va fi în prim plan pe tot parcursul anului, dar în special în primăvară, fiindcă Iepurele este un element de Lemn, iar Lemnul este energia primăverii.

Așadar, în lunile februarie, martie și aprilie ale acestui an (lunile de primăvară conform zodiacului chinezesc), Iepurele are mai multă putere și energie. Asta înseamnă că acea zonă din viața ta unde apare Iepurele în hartă - de exemplu, în luna nașterii, poate să însemne că serviciul va fi în prim plan.

Dacă Iepurele apare în ora nașterii, poate însemna că relația cu copiii va fi pusă pe primul loc. Desigur, de la o hartă la alta și de la o persoană la alta, aceste detalii pot varia.

Iepurele este un cardinal. În general, cardinalele sunt așa-numitele "stele de atractivitate", dar și stele despre relații. Se spune că semnele cardinale se numără printre cele mai pasionale, pure și flirtante din tot zodiacul chinezesc. Astfel, orice se întâmplă în viața ta, se întâmplă cu multă pasiune și implicare, acolo unde ai Iepurele în harta natală.

În 2023, există o tentă destul de însemnată de relații pentru Iepure. Vorbim de relații de toate felurile, dar în special cele amoroase. Dinamica relațiilor va fi destul de prezentă în 2023, deși nu se poate preciza dacă este bună sau rea, pentru că depinde și ce alte animale ai în ora, luna sau ziua nașterii.

În cazul în care ai Iepure în anul nașterii, poți avea pasiune pentru muncă. Dacă acest animal este prezent în luna nașterii, înseamnă pasiune în relația intimă. În luna nașterii, Iepurele înseamnă pasiune în lucrurile în care crezi sau pasiune pentru relația cu copiii.

Pentru că sărbătorim Anul Iepurelui de Apă, toată energia și pasiunea acestui semn vor fi dublate.

Îți recomandăm și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Dragon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel