Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Cocoș
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 19 ian 2023, 11:18
Cum este anul 2023 pentru nativii care au semnul Cocoş în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Este util să fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Conform lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul tău extins.

Dacă ne raportăm la luna naşterii, aceasta reprezintă jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Află ce animal ai în ziua naşterii şi asta o să dea dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile, aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Cocoş (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) în anul Iepurelui de Apă

Cocoșul este și el un cardinal. Mai specific, este un cardinal care este total opus Iepurelui. Când există două animale diametral opuse, asta înseamnă că energia lor se ciocnește. Iepurele are o energie de Lemn, iar Cocoșul o energie de Metal.

Ce înseamnă ciocnire? În principiu, în astrologia chineză și în interpretarea ei clasică, se spunea că ciocnirea este un element destul de negativ, că vine cu certuri sau cu veșți proaste. Aceste lucruri se pot întâmpla doar dacă nu faci nimic, dacă doar aștepți să ți se întâmple ceva și nu îți asumi liberul arbitru.

Ce vor avea de făcut nativii Cocoș? Nu aștepta evenimente tragice și nici nu te ruga să nu se întâmple nimic. Mai degrabă, fă tu o schimbare ca să nu ajungi la situații limită. Dacă ai ciocniri undeva în harta natală, înseamnă că o să ai niște turbulențe.

Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci este să încerci să păstrezi status quo-ul. Asta nu înseamnă decât să înoți împotriva curentului. Turbulența este cuvântul de bază pentru Cocoș.

Ideea este să te întrebi: "Cum fac eu turbulența să lucreze în favoarea mea?". Gândește-te și la ce vrei tu să schimbi în acest an. Dacă este vorba despre carieră, gândește-te ce îți place și ce îți displace. În cazul relațiilor, ia în calcul ce poți să schimbi. Te înțelegi bine cu persoana iubită? Călătorește mai des și bucură-te de timp cu aceasta. Poți aduce și schimbări pozitive relației în care ești.

Pe scurt, ia inițiative în toate domeniile vieții tale și nu aștepta ca schimbările să vină pur și simplu peste tine. 

Poate ești interesat și de: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Câine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Anul Nou Chinezesc. Ce semnifică Iepurele de Apă?

Anul Nou Chinezesc începe azi, la 22 ianuarie! Părăsim...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Iepure

Am ajuns și la sărbătoriții acestui an! Pe 22 ianuarie...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Dragon

Ești un nativ cu semnul Dragonului în harta natală?...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri