Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAPRĂ/OAIE
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 19 ian 2023, 13:45
Cum este anul 2022 pentru nativii care au semnul Capră/Oaie în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă.

Dacă ești un nativ Capră/Oaie în zodiacul chinezesc, fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă: "În momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

De fapt, anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii are legătură cu jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii ne spune despre noi, în viaţa noastră personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua nașterii? El îți oferă dinamica din relaţiile intime cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Capră/Oaie (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015) în anul Iepurelui de Apă

Capra/Oaia este unul dintre animalele cu care Iepurele face o combinație triplu armonică. Deci, aceste semne (alături de Porc/Mistreț) sunt un fel de familie sau poate fi văzut ca un cerc de prieteni. În general, într-o proporție de aproape 80%, ne plac combinațiile, pentru că sunt văzute ca interacțiuni benefice.

Aceste lucruri vorbesc de oameni și elemente care vin unul spre celălalt. Poate fi vorba despre relații noi, colaborări noi, oportunități, conexiuni, resurse. De exemplu, dacă ai semnul Capră/Oaie în anul nașterii, acest lucru poate să însemne că primești oportunități, oferte de colaborare 

În cazul în care ai Capră/Oaie în luna nașterii este posibil să primești invitații la proiecte sau colaborări în ceea ce privește cariera. Dacă ești antreprenor, 2023 este un an foarte bun să închegi relațiile cu colaboratorii sau de a pune bazele unor proiecte mai intense, ca să clădești relațiile în echipă.

Ai Capră/Oaie în ziua nașterii? Aceasta este o veste foarte bună, fiindcă apar oportunități de a cunoaște o persoană nouă sau pentru a intra într-o relație. Ești deja într-o relație? Deși pot apărea alți pretendenți, acest lucru poate însemna și că relația dintre voi devine mai strânsă.

Totodată, dacă ai Capră/Oaie în ora nașterii, poți găsi oportunități ca să-ți refaci nevoia de repere, de a lăsa ceva în urmă. Să faci pași într-o direcție care chiar înseamnă ceva pentru tine.

Știind toate acestea, te poți bucura, fiindcă acesta este unul dintre cele mai bine aspectate animale din horoscopul chinezesc în 2023.

Poate ești interesat și de: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Maimuță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Anul Nou Chinezesc. Ce semnifică Iepurele de Apă?

Anul Nou Chinezesc începe azi, la 22 ianuarie! Părăsim...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Iepure

Am ajuns și la sărbătoriții acestui an! Pe 22 ianuarie...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Dragon

Ești un nativ cu semnul Dragonului în harta natală?...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri