Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAL
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 20 ian 2023, 11:14
Ce rezervă anul 2023 pentru nativii care au semnul Calului în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

Dacă ești un nativ Cal în zodiacul chinezesc, fii atent la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Octavian Sbârnă: "În momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Trebuie să știi că anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii are legătură cu jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi este cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul.

Ziua naşterii este cea care ne spune despre noi, în viaţa noastră personală. Este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Ce animal ai în ziua nașterii? Acesta îți oferă dinamica din relaţiile cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) în anul Iepurelui de Apă

Calul este un cardinal, deci cuvintele de ordine pentru acest semn din zodiacul chinezesc sunt: pasiune, relații și atractivitate. Iepurele este tot un cardinal. Însă, cardinalii nu se împacă foarte bine unul cu celălalt, iar între ei nu este prea multă liniște. 

Ce putem să facem pentru a extrage tot ceea ce este mai bun din această interacțiune? Relația dintre Iepure și Cal este una mai dificilă. Se poate numi "distrugere", iar asta înseamnă că, indiferent de ce se întâmplă, până în 2024, va exista o anumită tendință ca în acea zonă, lucrurile să se fărâmițeze.

Ideea este că vom fi nevoiți să alegem către ce îndreptăm această tendință de distrugere sau demolare. Poți să faramitezi sau să descompui acele lucruri care trebuie să fie date jos. De exemplu, dacă te uiți la relația ta cu mediul înconjurător, la cariera ta, la zona de relații, gândește-te la ce poți să lași în urmă, ca să se distrugă doar ce este necesar.

Pentru nativii Cal, este un an de resetari. De reconfigurare. De a lăsa în spate ceea ce nu mai funcționează, ca să te poți bucura de dinamici mai pozitive.

Vezi și: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii CAPRĂ/OAIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Anul Nou Chinezesc. Ce semnifică Iepurele de Apă?

Anul Nou Chinezesc începe azi, la 22 ianuarie! Părăsim...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Iepure

Am ajuns și la sărbătoriții acestui an! Pe 22 ianuarie...

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Dragon

Ești un nativ cu semnul Dragonului în harta natală?...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri