Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Câine
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum este anul 2023 pentru nativii care au Câine în harta natală? Iată ce ne spune Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză despre previziunile Anului Iepurelui de Apă.

În primul rând, acordă atenție tuturor semnelor din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Ideea este următoarea: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii este jobul, cariera, dar şi familia restrânsă: părinţi, fraţi, surori. Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne vorbește despre noi ca indivizi, în viaţa personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vezi ce animal ai în ziua naşterii şi asta o să-ți dea dinamica din relaţiile intime.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe.

Previziuni pentru nativii Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018) în anul Iepurelui de Apă

Câinele face o combinație unidirecțională cu Iepurele, care implică mai puțini oameni. De exemplu, putem face referire la relații. Când vorbim despre o relație nouă, poți întâlni pe cineva într-un mediu mult mai intim sau mai direct. Nu să-ți facă cineva cunoștință.

Ce este de reținut? Este o interacțiune armonioasă între Iepure și Câine. Iepurele este cardinal, iar câinele este cimitir. Faptul că sunt zone foarte diferite aduce un anumit echilibru. În cazul cardinalilor, pasiunea poate fi foarte intensă și totul poate rezulta într-o dramă.

Câinele are capacitatea de a mai atenua acest lucru când vine vorba de relații. Deci, veștile sunt bune pentru cei care au Câine în harta natală.

Anul aduce colaborări, poți cunoaște oameni noi, apar alte proiecte. Poți beneficia mai degrabă de lucruri personale în acest an și nu de situații ample. Vei fi mai selectiv, dar te așteaptă lucruri favorabile, cu un noroc relativ stabil.

Poate ești interesat și de: Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2023 pentru nativii Porc/Mistreț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel