Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2022 pentru nativii PORC
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Ce rezervă anul 2022 pentru nativii care au semnul Porc în harta natală? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Anul Tigrului de Apă:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe şi în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză a continuat apoi cu explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Previziuni pentru nativii Porc, în anul Tigrului de Apă

Porcul are o relaţie specială cu Tigrul care se numeşte "combinaţie şi distrugere". Cum e asta?

Distrugerea înseamnă că ceva vechi se poate nărui. Combinaţie înseamnă că apar oportunităţi noi. E ca şi cum demolezi ceva pentru a construi altceva. Acum, evident că depinde foarte mult de cum ne folosim de aceste lucruri.

Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare. Dacă este să ne adaptăm, trebuie să vedem unde avem noi Porc, în ce pilon şi să vedem ce putem distruge acolo, ce putem demola.

E aceeaşi regulă ca în interacţiunea Tigru - Maimuţă. Este despre a ne alege noi unde ducem conflictul, unde ducem schimbarea, unde ducem demolarea astfel încât să nu aşteptăm să vină ea peste noi.

Ne gândim ce vrem să remaniem, ce vrem să schimbăm, ce vrem să distrugem, care lucruri nu mai sunt cum ar trebui să fie şi vrem să le reclădim. Alea le distrugem, le regândim.

De aici, deschiderea către oportunităţi noi de colaborare, de a reclădi acele lucruri, de a cunoaşte oameni noi, de a crea legături noi. Deci, această combinaţie înseamnă aceste posibilităţi pe care ni le aduce Universul.

Când vorbim despre organe, este complicat din cauză că, la fel ca şi pericardul (reprezentat de semnul Câinelui), nu corespunde unui organ în adevăratul sens al cuvântului. Iar la Porc e şi mai şi, deoarece nu are un echivalent fizic. Este ceea ce se numeşte în acupunctură triplu arzător sau triplu încălzitor. Se referă la faptul că avem piept, abdomen superior, abdomen inferior - astea sunt cele trei arzătoare sau etaje şi este vorba despre arderile care se fac acolo, de procesele metabolice. E metabolismul în sine. Am putea spune, de exemplu tiroida, dar e mult dincolo de asta.

Din perspectiva medicinei chineze, ce face acest triplu arzător? Are rolul să menţină un echilibru general, un fel de coordonare la nivel general, să nu se calce unele pe altele în picioare, să funcţioneze ca echipă.

Dacă, de exemplu, pericardul (reprezentat de Câine) are legătură cu relaţiile intime, triplul arzător (Porcul) are legătură cu relaţiile sociale.

Deci, din punctul acesta de vedere, oamenii care au Porc în harta lor vor avea mai multe oportunităţi şi înclinaţii de a întâlni oameni noi din cercuri sociale mai ample.

Dacă scopul este să te conectezi social, să îţi faci prieteni noi (sau dacă ai o afacere, te poţi extinde către pieţe noi sau să te faci mai cunoscut) este o oportunitate deosebită pentru oamenii care au Porc în hartă.

Citeşte AICI horoscop Anul Nou Chinezesc 2022 pentru fiecare zodie!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel