Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii MISTREȚ
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Mistreț!

În data de 10 februarie începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Mistreț (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Mistrețul este considerat un animal norocos, care simbolizează distracția fără griji și prosperitatea. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea fericite, sincere, curajoase și educate, dar pot fi și încăpățânate, naive, sau ușor de supărat. Se spune că aceștia sunt leneși, dar sunt apreciați pentru bunătatea și inocența lor. Fiind ușor de înțeles, atrag mulți prieteni, dar uneori sunt exploatați de cei din jur pentru bunătatea lor, fără să-și dea seama.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Vezi aici previziunile astrologului.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Mistreț în Anul Dragonului de Lemn!

Este un an în care poți găsi iubirea, dacă o cauți. Totodată, îți poți rezolva anumite probleme familiale. 

Vei avea oportunitatea să te apuci de cursuri noi sau să-ți schimbi locul de muncă. Poți începe deja să cauți un alt serviciu sau altă carieră. 

În domeniile în care activezi, ai șansa să fii lider. Mai mult decât atât, poți fi și promovat, informează astrologul. O să găsești oamenii potriviți când o să ai nevoie de ajutor. 

Evită satisfacția imediată și indulgența. Este recomandat să faci mici pași pentru schimbări semnificative.

Nicoleta Ghiriș spune că ai noroc în a găsi persoana potrivită, ai parte de excelență academică și sentimente bune în familie.

Trebuie să fii atent la problemele legale, evenimente neașteptate și la pierderile de bani din vina unor dezastre naturale.

Citește și Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel