Anul Iepurelui de Apă: cum arată previziunile pentru România în 2023?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Colegii noștri de la Spectacola și DC News au avut-o ca invitată pe Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, numerologie și metafizică chineză. Iată ce a spus specialistul în legătură cu previziunile pentru această țară în Anul Iepurelui de Apă!

Anul Nou Chinezesc începe mâine, la 22 ianuarie. Dar, în România, este posibil ca energia noului an chinezesc să nu fie resimțită imediat, ci începând cu 4 februarie. De aceea, specialistul în astrologie chineză, Nicoleta Ghiriș, crede că vom continua să simțim influența Tigrului de Apă până la acea dată.

Astrologul avertizează asupra efectelor ce se vor resimți la nivelul lumii, dar aduce în discuție și problemele care se vor răsfrânge asupra țării noastre în 2023:

„Vom simți că este bine să rezolvăm problemele cu abilitățile noastre reale. Un an în care vigilența și puterea noastră de observație sunt la cote maxime. Trebuie învățată toleranța și cum să reacționăm în situații dificile, despre asta este vorba într-un an în care este bine să aducem înțelegerea și grija pentru noi și pentru cei din jur. Este bine ca anul acesta să construim, să reparăm niște lucruri care s-au distrus. Ar trebui să îndrăznim să facem anumite lucruri și să nu ne împotrivim anumitor evenimente.”, a menționat astrologul Nicoleta Ghiriș.

Previziuni pentru România în Anul Iepurelui de Apă

Pentru România, Anul Nou Chinezesc nu vine cu cele mai bune vești, spune astrologul. Țara noastră se va lovi și în 2023 de un refuz puternic, iar disputele pot afecta mai multe zone ale țării. 

„În România, s-ar putea să fim traversați de energii de pedepse și se pot reflecta în mai-iunie, sau la început de an. Ați observat că am fost pedepsiți pe nedrept cu Austria și acum trebuie să fim foarte precauți. Ar fi bine din timp să reluăm negocierile, pentru a intra în Schengen, pentru că există predispoziții să fim din nou pedepsiți pe nedrept, ca țară. Mai observăm că această energie blocantă s-ar putea să ne aducă blocaje și la nivel de relații, la zona de business, ca imagine a țării noastre. Cei care călătoresc către nord-est ar trebui să fie atenți, să fie protejați.

Zona de est a României poate fi traversată de îmbolnăviri mai dese. De asemenea, în zona de sud est, văd dispute multiple, la orice nivel.  De asemenea, de-a lungul țării noastre mai văd certuri între părinți și copii, o să existe mai multe decât de obicei, vor exista și între parteneri de business. Trebuie să nu avem așteptări anul acesta.”, a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Poate ești interesat și de: Anul Iepurelui de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2023

Există un semnal de alarmă și asupra relațiilor și a sănătății mintale

„Recunoașterea și resursele: o piatră de încercare în acest an. Din punct de vedere al sănătății, trebuie să fim atenți la zona de oase, la piele sau la probleme ginecologice, mai ales cei în vârstă. Atenție mărită și la depresii. Este o piatră de hotar, trebuie să fim foarte atenți la ea. Cei care lucrează pe această zonă au mult de lucru în acest an. Poate există suplimente sau sportul ajută. S-ar putea să mai deplângem o lipsă de resurse și de suport. 

În relații, trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ. Iepurele aduce iubirea, deci atenție la iubirile trecătoare, să nu avem așteptări, este foarte bine să înțelegem că vor fi tentații anul acesta și trebuie să fim precauți.”, a continuat astrologul. 

Citește articolul complet pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel