Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce aduce Anul Dragonului de Lemn pentru toate semnele zodiacale din horoscopul chinezesc? Iată care sunt recomandările după care se te ghidezi!

În data de 10 februarie, începe Anul Nou Chinezesc, care marchează trecerea de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn.

Dragonul, considerat a fi cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne îndeamnă să ne deschidem imaginația și să visăm cu mai multă ambiție decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică care aduce schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn este un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Iată previziunile pentru nativi în Anul Dragonului de Lemn!

Vezi și Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Vei experimenta o energie plină de potențial și beneficii variate. Cu toate acestea, pe tot parcursul anului, trebuie să fii extrem de atent la sănătatea membrelor superioare și inferioare. Mai mult decât atât, este important să fii conștient atunci când te confrunți cu gânduri negative generate de emoții. Trebuie să gestionezi agresivitatea și să eviți comportamentele ofensatoare sau nepoliticoase, deoarece acestea ar putea afecta atât energia financiară, cât și oportunitățile tale.Un alt sfat esențial pentru tine este să îți îmbunătățești obiceiurile alimentare și să acorzi o mai mare atenție îngrijirii personale.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii Șobolan.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Pentru tine, cel mai semnificativ aspect este că vei beneficia de ajutor divin în anul 2024, iar în plus vei primi sprijinul oamenilor din jur. Totuși, trebuie să fii precaut pentru că energia acestui an nu este foarte favorabilă pentru tine. Dacă ai dezvoltat anumite dependențe în trecut, trebuie să fii atent. Poate exista tentația să îți creezi vicii acum, dar este important să ai grijă. Dacă simți că te confrunți cu probleme de sănătate mentală, este recomandat să cauți ajutor specializat. În Anul Dragonului de Lemn, lipsa moralității poate fi o provocare pentru tine.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii BIVOL.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Vei primi sprijin și susținere din diverse surse. În cazul în care simți că ți-ai pierdut direcția, ar fi benefic să apelezi mai mult la rugăciune. De asemenea, o să ai avea oportunități pentru călătorii. Există posibilitatea să atragi noi clienți internaționali pentru afacerea ta. Multe oportunități din diferite țări pot să apară. Este important să investești efort în menținerea relațiilor cordiale cu prietenii și familia și să fii mai atent la propriile emoții în acest an. La locul de muncă, aveți oportunitatea să te faci remarcat, însă trebuie să fii conștient că acest lucru poate stârni și sentimente de invidie.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii TIGRU.

Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

În anul 2024, vei fi un căutător al succesului în toate domeniile. În anul trecut, ai experimentat o energie scăzută și probabil ai întâmpinat câteva probleme de sănătate. În Anul Dragonului de Lemn, este posibil să găsești soluții pentru anumite afecțiuni. Cei care au avut un 2023 dificil ar trebui să țină cont că schimbarea norocului va fi treptată la început, însă vor observa o transformare semnificativă în cea de-a doua jumătate a anului.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii IEPURE.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Este necesar să fii mai atent deoarece se preconizează o diminuare a energiei tale. Acordă o atenție sporită problemelor de sănătate, în special dacă ai deja cunoștință de ele. În plus, este posibil să te confrunți cu o lipsă de încredere în sine și să nu îți recunoști propriile tale puteri. Dacă te lupți cu anxietatea, este recomandat să consulți un specialist. Problemele digestive și disconfortul gastric pot apărea, însă pot fi gestionate printr-o alimentație regulată și sănătoasă.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii DRAGON.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Este important să acorzi o atenție sporită stării tale de sănătate. Dacă te confrunți cu o afecțiune de o perioadă îndelungată, ar trebui să mergi la investigații medicale. Se recomandă să petreci timp în aer liber și să te expui la soare pentru a contracara efectele stresului, iar importanța sentimentului de acceptare și iubire este subliniată. Există și vești bune pentru tine. Te așteaptă o perioadă de prosperitate în care vei ști cum să gestionezi provocările atât la locul de muncă, cât și în relații. Dacă ai o afacere, numărul de clienți va crește.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii ȘARPE.

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Dacă te afli într-o perioadă de singurătate, ți se oferă oportunitatea de a găsi dragostea. Anul 2024 promite să fie plin de romantism, pasiune și atracție. În acest an, poți obține atât realizări, cât și autoritate. Vei întâlni oameni care îți vor fi de ajutor și cu care vei avea o colaborare potrivită. Chiar și în mijlocul haosului, vei reuși să identifici și să valorifici oportunitățile care se ivesc. Este recomandat să petreci timp în aer liber și să îți stabilești limite clare pentru a evita epuizarea. Nu uita să iei pauze regulate de la situațiile stresante.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii CAL.

Capră (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Pentru tine, anul acesta va fi plin de fluctuații. Dacă activezi într-o industrie legată de servicii și produse destinate femeilor, vei avea parte de numeroase beneficii. Succesul te va însoți și în domeniul academic. Cei născuți sub semnul Caprei sunt îndemnați să acorde o atenție specială prevenției și să se adapteze schimbărilor sezoniere. Este recomandată programarea examinărilor medicale regulate și acordarea atenției legată de igiena personale.  În plus, ar trebui să fii conștient de fricile și presiunile externe și să te ocupi de ele cu atenție.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii CAPRĂ.

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

În ceea ce privește colaborările, trebuie să fii atent pentru că acestea îți vor aduce recunoaștere și succes. Anul acesta, sfera familială va fi activă. Încearcă să te ferești de griji și de negativitate. De asemenea, ai grijă să eviți persoanele care ar putea să se prefacă că sunt prietenii tăi, dar în realitate nu sunt. Este important să fii atent la posibilele dependențe, în special cele legate de consumul excesiv de zahăr și cafeină. Ești încurajat să cauți grupuri de suport pentru a te ajuta să îți menții un stil de viață sănătos.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii MAIMUȚĂ.

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Trebuie să fii atent la condus și să manevrezi obiectele contondente cu precauție. În acest an, vei primi sprijin din partea autorităților, vei fi atrăgător și vei avea abilitatea de a te face plăcut. De asemenea, în acest an vei putea să îți rezolvi unele probleme. Vei bucura de o reputație bună, vei fi recunoscut și vei putea atrage persoane care îți vor oferi ajutor. Dacă ai parteneri de afaceri, perspectivele colaborării sunt promițătoare. Este recomandat să acorzi mai multă atenție comportamentului pasiv-agresiv. Pericolele pot apărea din cauza neglijenței, neatenției sau cheltuielilor inutile.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii COCOȘ.

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

În sfera familială, vei experimenta momente fericire. În plus, dacă te îndrepți către o călătorie, vei avea parte de noroc financiar. Fii atent la emoțiile negative și la influențele nefaste din partea prietenilor. Lipsa de comunicare ar putea de asemenea să devină o problemă pentru tine. Pentru cei născuți sub semnul Câinelui, se recomandă să acorde o atenție sporită alegerilor alimentare și să își facă timp pentru activități recreative. Construirea unui mediu familial primitor este important.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii CÂINE.

Mistreț (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

În acest an, există posibilitatea să găsești dragostea, dacă îți îndrepți atenția către acest aspect. De asemenea, ai șansa să soluționezi anumite probleme familiale. Vei avea oportunitatea să explorezi noi cursuri sau să îți schimbi locul de muncă. Poți începe deja să cauți alte oportunități profesionale sau chiar o altă carieră. În domeniile în care activezi, te poți remarca ca lider. De asemenea, este posibil să obții o promovare. Vei întâlni persoanele potrivite atunci când vei avea nevoie de sprijin. Evită tentația satisfacției imediate și a indulgenței. Este recomandat să faci pași mici către schimbări semnificative.

Vezi AICI previziunile complete pentru nativii MISTREȚ.

Te-ar putea interesa și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

pixel